Home Automotive Mercedes-Benz livreaza 145 de autovehicule Sprinter catre Mediplus

Mercedes-Benz livreaza 145 de autovehicule Sprinter catre Mediplus

Compania Mediplus, parte a grupului A&D Pharma, a devenit primul client Mercedes-Benz care a achizitionat o flota de autovehicule comerciale Euro 6. Astfel, la inceputul lunii august, Mercedes-Benz Romania, impreuna cu Centrul Autorizat de Vanzare si Service Autoklass Chitila si Mediplus, parte a grupului A&D Pharma, au incheiat un contract pentru vanzarea si livrarea a 145 de autovehicule comerciale Mercedes-Benz Sprinter.

Primele 20 de autovehicule comerciale usoare au fost deja livrate, urmand ca restul de 125 de unitati sa intre in flota Mediplus pe parcursul acestui an si inceputul anului 2014.

Noul model din flota distributorului roman de medicamente este un Sprinter 313 Furgon cu echipare frigorifica, cu izolare interioara realizata cu panouri tip sandwich si panouri termoizolante montate pe usile din spate (izolatie cu polistiren extrudat de 40 mm). Echipametele frigorifice, realizate in colaborare cu Termoport si Davidson sunt de ultima generatie pe piata din Romania, Mediplus avand astazi una dintre cele mai moderne flote , care raspunde celor mai exigente standarde impuse de normele europene GDP.

In plus, in urma achizitiei, Mediplus a optat pentru  pachetul de service Excellent – servicii de intretinere si reparatii complete furnizate de catre Mercedes-Benz Romania.