Home Intermodal Portul Rotterdam va avea un nou director

Portul Rotterdam va avea un nou director

Portul Rotterdam va avea un nou director

Din data de 1 iunie 2016, funcția de director al Portului Internațional Rotterdam (PORint) va fi ocupată René van der Plas. Acesta îl va înlocui pe Roger Clasquin, care a fost numit Managing Director în cadrul Grupului Steder din Rotterdam.

În vârstă de 50 de ani, Van der Plas, care în prezent este implicat în activitățile din străinătate ale Autorității Portuare din Rotterdam, a lucrat anterior în cadrul acestei instituții ca Director de Proiect al Maasvlakte 2. În ultimii doi ani acesta a fost responsabil de programul feroviar din cadrul portului, responsabilități care urmează să fie preluate de Ronald Paul, COO, care s-a ocupat anterior de shipping intern și transport rutier.

Programul de curse feroviare înspre și dinspre Rotterdam s-a dezvoltat considerabil datorită inițiativelor din zona de management și infrastructură, dar și datorită creșterii de pe piață. Dezvoltarea operațiunilor feroviare este extrem de importantă pentru activitatea Autorității Portuare.

Portului Internațional Rotterdam este un departament al Autorității Portuare care se focusează pe dezvoltarea și participarea în programele de management portuar în cadrul unor noi porturi în țări importante din punct de vedere strategic pentru Rotterdam.