Home Automotive Se caută Mecanicul Anului!

Se caută Mecanicul Anului!

Se caută Mecanicul Anului!

Din 2010, an de an, peste 6000 dintre cei mai buni profesioniști din toată țara au trecut prin probe grele, și-au testat pregătirea, flerul și iscusința atât teoretic, în cadrul competiției răsplătită cu premii generoase.

Este al șaptelea an la rând când AD Auto Total organizează acest concurs, o mănușa aruncată celor ce-și fac din dragostea pentru mașini o profesiune de credință! Singura condiție pentru participare: pasiune nemărginită pentru motoare (un drum deschis către afirmare și celor pur și simplu pasionați de mecanică) și vârsta minimă de 18 ani. Concursul este structurat pe două categorii: Diagnoză şi Mecanică auto. Primul pas este o probă online pe site-ul oficial, www.mecaniculanului.ro, în care, timp de o oră, aspiranţii la titlu rezolvă un test preliminar. Înscrierile sunt deschise până pe 31 octombrie, iar concurenţii pot participa la o singură probă din cele două (doar diagnoză sau doar mecanică).

Juriul competiţiei este format din trainerii Academiei AD Auto Total, profesionişti care au la activ mii de ore de formare furnizate mecanicilor şi diagnosticienilor din toată România, şi care specializează traineri din întreaga Europă. În echipa de arbitraj sunt selectaţi şi câştigătorii ediţiilor precedente ale concursului Mecanicul Anului.

Mai multe detalii despre înscriere și concurs pe www.mecaniculanului.ro