Home Logistics Depozitare Succes impresionant pentru stivuitoarele Baoli la început de 2019

Succes impresionant pentru stivuitoarele Baoli la început de 2019

Succes impresionant pentru stivuitoarele Baoli la început de 2019

Baoli, producător de stivuitoare și echipamente de depozitare, aflat în continuă ascensiune, ce operează în peste 80 de ţări din întreaga lume, a început anul 2019 în forţă.

După ce în 2018 compania și-a extins reţeaua în 40 de ţări în Europa, Orientul Mijlociu și Africa, în 2019 compania a fost un protagonist important în cadrul LogiMAT 2019, eveniment expoziţional de referinţă pentru domeniul intralogisticii, care a avut loc în luna februarie la Stuttgart.

În cadrul expoziţiei, Baoli a prezentat noile sale modele de electostivuitoare cu catarg retractabil din familia ER. Participarea la evenimentul de la Stuttgart, unde numărul participanţilor a depășit toate așteptările, a permis companiei să fie recunoscută ca un jucător nou și cu o expansiune rapidă pe pieţele din regiunea EMEA.

“Suntem încântaţi că am participat și anul acesta la un astfel de târg de logistică de prestigiu, precum LogiMAT. Am observant un interes și mai mare pentru produsele noastre atât din partea publicul larg, cât și din partea presei – De asemenea, am avut contacte cu 50 de potenţiali dealer europeni și cu vizitatori din ţări mai îndepărtate, precum Israel, Ucraina, Belarus, Egipt, Coasta de Fildeș, Nigeria, Ile de Réunion și Georgia” a declarant Giovanni Culici, Director Executiv al Baoli EMEA.

Scopul principal al companiei Baoli, producător de stivuitoare și echipamente de depozitare, este de a creea o reţea de aproximativ 600 de dealeri, până în 2020, care să acopere toate cele 86 de ţări ale zonei. În cadrul LogiMAT 2019, Baoli a prezentat in premieră noile stivuitoare cu catarg retractabil ER16 și ER20, fabricate cu componente de înaltă calitate, care își pun în valoare abilităţile în aplicaţiile de depozitare a mărfurilor de dimensiuni medii și mari, asigurând astfel o manipulare sigură și eficientă.

Un mare interes din partea vizitatorilor a prezentat și KBD25+, care a confirmat faptul că este modelul Baoli cel mai bine vândut și unul dintre principalele stivuitoare cu motor termic de pe piaţa chineză.

Baoli face parte din grupul KION, liderul pieţei europene și cel de-al doilea mare producător mondial de tehnologie de depozitare.

■ Baoli reprezintă combinaţia perfectă dintre ingineria și tehnologia unui grup global și pragmatismul și atenţia la costuri care sunt tipice produselor fabricate în Orientul Îndepărtat. Baoli este prezent în mod direct în Europa, Orientul Mijlociu și Africa, cu o structură dedicată care deservește 40 de pieţe.

■ Baoli EMEA administrează toate aspectele legate de vânzări și post-vânzare și dispune de un vast depozit situat în Italia, care acţionează ca hub centralizat de distribuţie, cu un stoc de 150 de stivuitoare gata de livrare și cu o zonă de piese de schimb, dintre cele mai mari din Europa, cu o suprafaţă de peste 11.000 mp.

“Reţeaua noastră se extinde tot mai puternic în cadrul pieţei EMEA, permiţândune, pe de o parte, să fim percepuţi ca fiind unul dintre jucătorii cu cea mai rapidă creștere în rândul mărcilor din Orientul Îndepărtat și, pe de altă parte, să ne remarcăm – în ceea ce privește alţi producători chinezi – ca fiind cea mai europeană marcă, atât în ceea ce privește tipurile de produse prezentate, cât și abordarea comercială și de marketing”. –  Giovani Culici Director Executiv al Baoli EMEA