Home Intermodal Terminalul intermodal Allianso din Ploiești predat cu succes către Intermodal Services

Terminalul intermodal Allianso din Ploiești predat cu succes către Intermodal Services

Terminalul intermodal Allianso din Ploiești predat cu succes către Intermodal Services

Intermodal Services a achiziționat terminalul Allianso din Ploiești de la Alinso Group. Începând cu data de 1 octombrie, Intermodal Services, companie ce are ca obiect de activitate dezvoltarea și operarea de terminale intermodale și servicii de transport intermodal, este noul proprietar al afacerii și va continua operarea și dezvoltarea terminalului din Ploiești.

Allianso Terminal oferă servicii de transport intermodal, conectând traficul de mărfuri pe cale ferată și rutieră pentru numeroase companii de transport și clienți direcți, contribuind activ la reducerea amprentei de carbon a operațiunilor de transport.

Intermodal Services intenționează să mențină și să dezvolte relațiile de afaceri cu partenerii actuali și să ofere servicii la un nivel de calitate ridicat pentru companiile de transport și expeditorii interesați. Alinso Group și Intermodal Services vor colabora în continuare pentru dezvoltarea comunității de afaceri din Ploiești și România.

În prezent, terminalul din Ploiești oferă conexiuni feroviare regulate către Portul Constanța și Europa Centrală și de Vest prin intermediul terminalului din Budapesta, precum și servicii cu valoarea adăugată on-site. Posibilitatea de extindere a conexiunilor în viitorul apropiat este luată în calcul de noul proprietar.

Terminalul intermodal Allianso, dezvoltat de către compania belgiană Alinso Group, a fost inaugurat în 2011.

Persoană de contact Intermodal Services

Florian Prună

Email: Florian.Pruna@intermodalservices.net

Intermodal Services SRL, Prahova, Ploiești, Str. Cubului, Nr. 7J, Clădirea C13