Home Stiri Summit Alcott Global: Provocări ale transportului la nivel global

Summit Alcott Global: Provocări ale transportului la nivel global

Summit Alcott Global: Provocări ale transportului la nivel global

Pe 12 mai, Alcott Global, o companie de recrutare axată pe lanțul de aprovizionare și industria logistică, va organiza summit-ul Transporturi Globale – Acces și Cost.

Înregistrarea early bird, până pe 7 mai, le oferă participanților oportunitatea de a accesa în mod gratuit prezentările keynote și panourile de discuții din programul summitului.

Makers and Movers – Global Transportation – Access and Cost se va desfășura pe o platformă virtuală, în data de 12 mai 2021 și va reuni peste 4.000 de reprezentanți și experți din toate domeniile industriei lanțului de aprovizionare, propunându-și crearea unei platforme propice pentru împărtășirea diverselor puncte de vedere, o platformă de învățare și  generare de idei și soluții în abordarea provocărilor din cadrul transporturilor globale. Prezentările keynote și panourile de discuții vor adresa Costul transporturilor globale, Transporturi intermodale, Disponibilitatea containerelor, Sustenabilitate și economie circulară și Colaborare competitivă. Ultimele 2 sesiuni din data de 12 mai 2021 vor aborda în detaliu tendințele LogTech, tehnologiile de ultim moment, printr-o privire critică asupra ce este hype vs. ce este real. În cadrul summitului, participanții pot lua parte la doua sesiuni de training pe subiecte de mare interes: Storytelling pentru factori de decizie în supply chain: Arta de a influența prin povestiri, respectiv Ponturi despre redactarea contractelor, pentru a reduce expunerea la riscuri.

Agenda evenimentului este disponibilă pe pagina web a summitului.

Prezentările keynote și panourile de discuții, vor aduce în prim plan 35 de prezentatori, printre care Heiner Murmann, Chief Executive Officer Orkestra SCS, Stephan de Barse, Executive Vice President o9 Solutions, Inc., Sanne Manders, Chief Operating Officer Flexport, Erik Christian Lund, Head of IoT Tracking Division (Visilion) Sony, Rob McIntosh, Senior Vice President, Global Fulfillment, Logistics and Trade Dell Technologies, Julia Myroshnychenko, Global Category Lead International Logistics Henkel, Essa Al-Saleh, Chief Executive Officer Volta Trucks, Ghim Siew Ho Head Group Commercial, Strategy and Cargo Solution PSA International, J. Florian Pfaff Vice President Asia Pacific, Lufthansa Cargo.

Sponsorul principal al evenimentului este Orkestra SCS. o9 Solutions este sponsorul Gold, iar Flexport and Sony sunt sponsorii Silver ai summitului. Trames se alătură evenimentului în calitate de expozant.

Singapore International Chamber of Commerce sprijină evenimentul în calitate de community partner. Summit-ul este acreditat de International Supply Chain Education Alliance (ISCEA), prin urmare, profesioniștii în lanțul de aprovizionare certificați de către ISCEA, vor obține PDUs prin participarea la eveniment.

Pentru mai multe informații, luați legătura cu Cristina Tetcu or Andrei Palamariu.