Home Automotive Volume de transport pe cale ferată în creștere pentru Hödlmayr

Volume de transport pe cale ferată în creștere pentru Hödlmayr

Volume de transport pe cale ferată în creștere pentru Hödlmayr

Ca specialist de transport multimodal pentru logistica vehiculelor finite, compania austriacă Hödlmayr și-a concentrat atenția pe furnizarea de soluții de transport eficiente, dar care îndeplinesc și obiectivele climatice. Compania a investit constant în extinderea rețelei și serviciilor de transport pe cale ferată.

  • Ca dovadă a corectitudinii acestor investiții, începând cu luna aprilie 2020, compania oferă noi servicii feroviare. 63.000 de vehicule ale unui cunoscut producător de automobile german (n.red. Mercedes-Benz) vor fi transportate anual pe cale ferată de la fabrica din Kecskemét, Ungaria către Zeebrugge, Bremerhaven și Koper.

1,75 milioane vehicule transportate anual

Hödlmayr International AG și subsidiarele sale din 16 țări totalizează 1.800 de angajați și operează una dintre cele mai mari rețele europene de logistică a vehiculelor finite. Compania are o flotă de 810 vehicule de transport, operează 15 trenuri bloc și livrează anual 1,75 milioane vehicule. În 2019, Hödlmayr a avut o cifră de afaceri de 300 milioane euro.