Home Stiri Volvo Trucks lansează serviciul de poziționare pentru transporturile care necesită planificare la minut

Volvo Trucks lansează serviciul de poziționare pentru transporturile care necesită planificare la minut

Volvo Trucks lansează serviciul de poziționare pentru transporturile care necesită planificare la minut

Punctualitatea este importantă în toate operațiunile de transport însă, în cazul celor pentru care timpul de livrare este un factor critic, aceasta poate fi o condiţie esenţială pentru a păstra pe termen lung, un contract de transport.

Noul serviciu de poziționare de la Volvo Trucks, Poziţionare+ permite localizarea geografică a vehiculului în fiecare minut. Este un beneficiu care creează premisele pentru operațiuni logistice eficiente.

Pe lângă posibilitatea de a determina în timp real poziționarea vehiculului, serviciul permite stabilirea unei arii geografice, a unui traseu sau a unei ţări întregi şi notificarea de fiecare dată când un camion traversează zonele respective.

Această opţiune este folositoare în special în activităţile de operare a depozitelor, unde personalul trebuie să ştie când sosește şi când pleacă un camion, pentru a-şi putea programa activităţile premergătoare sau ulterioare. Pentru anumite tipuri de transporturi acest serviciu de poziționare oferă şi alte beneficii.

„Dacă un camion deviază de la ruta sa, sistemul emite o alertă. Acest lucru oferă un mediu de lucru mai sigur pentru şoferii care transportă bunuri cu o valoare ridicată”, explică Johan Östberg, Product Specialist la Volvo Trucks.

Detalii serviciu Poziţionare+

– Poziţionare+ este un un serviciu aditionalDynafleet Positioning -din cadrul sistemului Dynafleet, Volvo Trucks pentru gestionarea flotelor.

– Poziţionare+ oferă informaţii cu privire la poziţionarea în timp real, la minut, asistând astfel transporturile care necesita o planificare riguroasa.

– Totodată, serviciul permite definirea unei arii geografice, a unei rute sau a hotarelor unei întregi ţări şi permite notificarea de fiecare dată când un camion tranzitează zonele respective.