Home Companii AdePlast a deschis o fabrică de polistiren la Oradea

AdePlast a deschis o fabrică de polistiren la Oradea

AdePlast a inaugurat la Oradea o nouă fabrică de polistiren în urma unei investiții de 3,2 milioane de euro.

Platforma industrială are o capacitate de producție de 700.000 metri cubi pe an și este compusă din trei fabrici: adezivi, vopsele, polistiren.

a€œUnitatea de la Oradea este cea de-a doua fabrică de polistiren din portofoliul nostru industrial, după cea de la Ploiești, care include și o linie de polistiren grafitat de 150.000 metri cubi pe an. În iunie vom porni încă o unitate similară la Roman. Practic, cu cele trei noi fabrici de polistiren expandat și cu linia de polistiren grafitat vom ajunge la o capacitate de producție de 2.250.000 metri cubi anual. Dezvoltarea celorlalte platforme industriale de la Ploiești și Roman continuă pe tot parcursul acestui an, pentru iulie având programată deschiderea fabricii de vopsele de la Ploiesti”, a declarat Marcel Bărbuț, CEO AdePlast.

AdePlast vrea să se dezvolte la export și are în vedere țări precum Bulgaria, Moldova, Ucraina, Ungaria, Austria, Germania, Liban.

AdePlast este unul dintre cei mai importanți producători români de materiale de construcții cu trei platforme industriale la Oradea, Ploiești și Roman.