Home Intermodal Al doilea tren pe ruta Ganzhou-Budapesta, organizat de Rail Cargo Group

Al doilea tren pe ruta Ganzhou-Budapesta, organizat de Rail Cargo Group

Al doilea tren pe ruta Ganzhou-Budapesta, organizat de Rail Cargo Group

Pe 22 martie, cel de-al doilea tren al Rail Cargo Group a plecat din Ganzhou, China către terminalul operatorului feroviar din Budapesta. Timpul de tranzit este estimat între 15 și 18 zile.

Odată ajunse în Budapesta, mărfurilor vor fi transbordate către numeroasele destinații europene incluse în rețeaua TransNET a Rail Cargo Group. Operatorul are o rețea vastă în Europa, iar Budapesta nu este destinația finală pentru multe din produsele transportate din China.

Primul tren din Ganghou a plecat din China pe 15 martie, în timp ce al doilea a urmat la mai puțin de 10 zile distanță. Circulând pe Noul Drum al Mătăsii, trenul traversează frontiera în China și Kazahstan prin punctul de frontieră Alashankou/Dostyk și intră în Europa pe la frontiera dintre Ucraina și Ungaria, mai exact prin punctul Chop/Zahony. Una dintre caracteristicile acestui nou serviciu este timpul de tranzit mai scurt. Serviciul va avea o frecvență de o călătorie dus-întors pe săptămână. Rail Cargo Group oferă servicii adiționale, cum ar fi monitorizare a rutei prin GPS, formalități vamale, servicii de asigurare de transport.