Home Intermodal Alexandru Crăciun este numit Director Afaceri Guvernamentale al DP World România

Alexandru Crăciun este numit Director Afaceri Guvernamentale al DP World România

Alexandru Crăciun este numit Director Afaceri Guvernamentale al DP World România

DP World România își extinde echipa de management și anunță numirea lui Alexandru Crăciun în funcția de Director Afaceri Guvernamentale.

Alexandru Crăciun va sprijini DP World România în realizarea obiectivelor strategice la nivel de țară, concentrându-se pe construirea de relații reciproc avantajoase cu entități guvernamentale, asociații comerciale și alte părți interesate pe lanțul de aprovizionare – relații construite pe o bază de încredere reciprocă și parteneriat durabil.

Alexandru Crăciun este un profesionist în domeniul portuar cu o carieră de peste 16 ani în această industrie. Experiența sa practică în sectorul portuar a început în 2005, când și-a început activitatea în cadrul Administrației Porturilor Constanța, deținând diferite roluri. Această experiență i-a oferit o imagine foarte clară a principalelor provocări și oportunități cu care se confruntă comunitățile de afaceri portuare din Europa Centrală și de Est.

În ultimii 5 ani, în calitate de director comercial al Administrației Portului Constanța, a fost implicat în diferite comitete de lucru ale Organizației Porturilor Maritime Europene, activitate prin care a acumulat cunoștințe solide despre porturile europene, instituțiile și factorii de decizie politici europeni.