Home Companii Blake Horsley este noul Country Head al P3 Romania

Blake Horsley este noul Country Head al P3 Romania

Blake Horsley este noul Country Head al P3 Romania

P3, investitor specializat, dezvoltator și manager de proprietăți europene de logistică, l-a numit pe Blake Horsley în funcția de Country Head România. Acesta se va concentra pe extinderea companiei în România, o țară cu un mare potențial datorită creșterii importanței ei pe piața  logistică din Europa. Horsley locuiește deja de 8 ani în România.

Blake Horsley are 31 de ani și 12 ani de experiență în real estate, având un portofoliu solid în sectorul tranzacțiilor, investițiilor și capitalului privat, precum și în managementul de proiecte și de personal. Între 2008 și 2013, a condus echipa de investiții a Colliers International România, din poziția de director al departamentului de investiții.

Începând din 2013, Blake a ocupat funcția de Vicepreședinte și Director de Achiziții în cadrul Benevo Capital Corporation în România, companie în care va continua să activeze ca membru al consiliului director.

 „Suntem încântați să-l avem pe Blake în echipa P3 România. Suntem convinști că expertiza lui solidă în gestionarea activelor, în construcții și în piața logistică va contribui la extinderea activităților noastre în România, unde avem deja mai multe proiecte în dezvoltare, în P3 Bucharest”, a declarat Peter Bečár, Managing Director pentru CEE al P3.

Compania P3, activă în 12 țări din Europa, și-a deschis biroul din România în urmă cu 5 ani, iar în prezent își extinde operațiunile în țară.

În toamna anului 2015, P3 a început prima construcție de tip Build-to-Suit de la achiziția P3 Bucharest, ca parte a unui parteneriat mai amplu, care prevede stabilirea unui hub logistic cu o suprafață totală de 81.000 m2 pentru Carrefour, cel mai mare retailer din Europa.