Home Logistics 3 PL DSV achiziționează UTi Worldwide

DSV achiziționează UTi Worldwide

DSV achiziționează UTi Worldwide

Grupul DSV a finalizat la sfârșitul săptămânii trecute procedura de achiziționare a companiei UTi Worldwide Inc, furnizor global de servicii de transport și logistică cu 21.000 de angajați în 58 țări. Această fuziune va propulsa DSV pe locul 4 în topul furnizorilor globali de servicii 3PL.

Fuziunea dintre DSV și UTi creează una dintre cele mai puternice rețele de transport și logistică din lume. Avantajele aduse de noua achiziție, extinderea în noi zone geografice și a nivelului de expertiză, vor fi transpuse în multiple noi oportunități de afaceri și soluții de transport și logistică îmbunătățite.

Compania nou formată, care va funcționa sub numele de DSV, va avea în plus 40.000 angajați, 1.000 de birouri în peste 80 de țăriși și 4,7 milioane m2 spații de depozitare. Între timp, cele două companii își vor desfășura activitatea ca și până acum, oferind clienților săi servicii de calitate la prețuri competitive.

În România, DSV își desfășoară activitatea în 6 sucursale și administrează 60.000 m2 spațiu depozitare Clasa A și oferă servicii de: logistică – depozitare, distribuţie, servicii cu valoare adăugată; transport internaţional de marfă rutier, maritim şi aerian; transport intern; proiecte speciale și transporturi agabaritice; asigurare cargo şi formalităţi vamale. În 2015, compania a înregistrat o cifră de afaceri de 200 de milioane de RON şi 315 angajaţi.

UTi Logistics România oferă servicii de transport maritim și aerian, în 2014 înregistrând o cifră de afaceri de 22 de milioane de RON.