Home Automotive Camioanele Iveco Stralis vor fi echipate cu anvelope Goodyear KMAX și FUELMAX

Camioanele Iveco Stralis vor fi echipate cu anvelope Goodyear KMAX și FUELMAX

Camioanele Iveco Stralis vor fi echipate cu anvelope Goodyear KMAX și FUELMAX

Camioanele Iveco vor beneficia de cele mai recente anvelope Goodyear, proiectate pentru un kilometraj sporit și pentru mai multă eficiență din punct de vedere al consumului de carburant.

Începând cu luna februarie 2014, 11 tipuri de anvelope KMAX și FUELMAX  de dimensiuni diferite vor fi livrate pentru echiparea de fabrică  a gamei Stralis de la IVECO. Goodyear și Iveco au colaborat anul trecut în Italia, la Milano, pentru lansarea noii game de anvelope, demonstrând operatorilor beneficiile atât la nivelul anvelopelor, cât și la nivelul camionului ca întreg.

Principalul avantaj pe care îl oferă gama Goodyear KMAX este legat de performanțele la nivelului creșterii kilometrajului, în timp ce gama Goodyear FUELMAX optimizează eficiența  la nivelul consumului de carburant. Ambele game oferă aplicații pentru transportul pe distanțe mari și pentru transportul regional. Anvelopele High Load oferă o capacitate mai mare de încărcare pentru puntea din față, în acord cu solicitările unora dintre cele mai recente generații de camioane.

Gama Stralis, care este disponibilă în varianta pentru remorcă sau pentru configurația de cabină cu șasiu, reunește versiunile Hi-Street pentru curse de zi, varianta cabină de dormit Hi-Road și variant Hi-Way – cabină de dormit de lățime maximă. Prototipul Iveco Stralis Hi-Way a fost votat Camionul Internațional al anului 2013 de către 25 de jurnaliști de prestigiu din domeniul vehiculelor comerciale.