Home Companii Still a îmbunătățit performanțele seriei de echipamente RX 60

Still a îmbunătățit performanțele seriei de echipamente RX 60

Still a îmbunătățit performanțele seriei de echipamente RX 60

STILL GmbH, unul dintre cei mai importanți furnizori de soluții pentru intralogistică la nivel global, a răspuns nevoilor crescute ale pieței pentru echipamente electrice cu emisii cât mai reduse, dar cu o capacitate de ridicare cât mai mare, prin îmbunătățirea performanțelor seriei de echipamente electrice RX 60.

Motorul acestei creșteri îl reprezintă dezvoltarea puternică a industriilor de export, cum ar fi ingineria mecanică sau industria constructoare, care manipulează mărfuri cu volume mari. De asemenea, industria de băuturi sau hârtie își aduc aportul la dezvoltarea cererii pe acest segment, întrucât atașarea unor dispozitive mai mari permit încărcarea de volume și cantități crescute de mărfuri, ceea ce are ca efect scurtarea timpilor de manipulare.

Noile modele RX 60 pot ridica sarcini de până la 8 tone, aceste modele fiind în același timp ușor de manevrat și controlat. Principalul argument în favoarea acestor stivuitoare electrice sunt costurile de operare reduse. Costurile aferente consumului energetic, mentenanței și costurilor de service sunt considerabil mai mici, comparativ cu un echipament diesel sau GPL din aceeași categorie.

RX 60 este disponibil în varianta cu sarcină utilă de 6, 7 sau 8 tone, în timp de modelul RX 6-80 are un centru de greutate de 900 mm. Cu o lungime sub 3.500 mm și a lățime de mai puțin de 1,68 m, modelel RX 60-60 și RX 60-80 necesită o rază de întoarcere de mai puțin de 3 metri și pot fi utilizate de culoare de lucru cu dimensiunea de până la 5 metri, astfel că acestea sunt unele dintre cele mai compacte modele din clasa lor.