Home Logistics 3 PL Cine este Plamen Penev, noul director național Kuehne + Nagel România?

Cine este Plamen Penev, noul director național Kuehne + Nagel România?

Cine este Plamen Penev, noul director național Kuehne + Nagel România?

Începând cu 15 martie 2016, Plamen Penev este noul director național Kuehne + Nagel România. Acesta îi succede în funcție lui Pierpaolo Sironi, care s-a retras din activitate după ce a condus organizația din România timp de 11 ani.

Plamen Penev a ocupat începând cu 2009 funcția de director național pentru Kuehne + Nagel Bulgaria. Acesta și-a început cariera în transport în Varna, Bulgaria, în anul 2003 ocupând diferite poziții în companii de transport și forwarding, unde s-a axat în mod principal pe transportul maritim (Full Container Load) și pe vânzări.

În anul 2009, s-a alăturat Kuehne + Nagel Bulgaria ca manager național, unde a fost responsabil de dezvoltarea organizației la nivel local și pentru activitățile de forwarding timp de 6 ani. Kuehne + Nagel este unul dintre forwarderii de top din Bulgaria pe segmentul de transport maritim și aerian, iar pe parcursul celor 6 ani și-a extins semnificativ activitatea pe partea de transport rutier, mai ales activitatea de grupaj.

“România este o țară importantă din punct de vedere strategic în cadrul Kuehne + Nagel din Europa de Est. Suntem convinși că pe baza experienței sale largi, personalității și aptitudinilor sale, Plamen Penev va continua cu succes dezvoltarea ulterioară a activităților noastre în România”, spune Erwin Wittemaier, președintele Regiunii Europei de Est, Kuehne + Nagel.