Home Logistics 3 PL Flanco își dublează suprafaţa de depozitare

Flanco își dublează suprafaţa de depozitare

Flanco își dublează suprafaţa de depozitare

Flanco Retail va avea un nou depozit central începând cu luna octombrie a acestui an. Retailerul a încheiat un parteneriat cu furnizorul de servicii logistice KLG Logistics România pentru închirierea a 10.000 mp.

Flanco își dublează astfel spaţiul de depozitare disponibil pentru magazinele din București. Depozitul situat la km 23 pe Autostrada București-Pitești va deveni noul hub central al retailerului și va contribui la scăderea timpului de aprovizionare a magazinelor și scurtarea timpilor de livrare a comenzilor către clienţii finali. „Anul acesta ne optimizăm structurile logistice din întreaga ţară”, a declarat Dragoș Sîrbu, CEO Flanco Retail. „Până la finalul lui 2016, vom avea cel puţin 6 centre logistice zonale, în cele mai importante orașe din ţară, totul în ideea eficienţei operaţionale. Depozitele proprii, plasate în zone strategice, ne vor permite să acoperim eficient regiunile cu cele mai multe comenzi. Astfel, nu numai clienţii in orașe, dar și cei din localităţile adiacente, care nu pot vizita magazinele noastre sau nu pot să-și transporte cu ușurinţă produsele acasă, le vor putea primi cât mai repede cu putinţă”.

În prezent, compania are deja operaţionale centrele din Iași și Timișoara, urmând ca, în scurt timp, să deschidă centre logistice zonale și în Sibiu și Constanţa. De asemenea, Flanco va inaugura în toamna acestui an un centru și în Cluj-Napoca. „Ne străduim să le oferim clienţilor noștri cele mai bune servicii de pe piaţă, ceea ce se traduce și printr-un timp foarte scurt al livrărilor. În prezent peste 90% din livrări se realizează în aceeași zi, sau, în funcţie de ora la care s-a făcut comanda, în următoarea zi lucrătoare. Ne dorim ca, treptat, acest timp să se scurteze și mai mult”. Compania deţine o reţea de 113 magazine, aflate în cele mai importante zone comerciale din 68 de orașe. Pentru clienţii din Flanco Băneasa, compania a pus deja la punct sistemul de livrare în maxim 2 ore la ușa clientului. Serviciul este gratuit și disponibil inclusiv în zilele de sâmbătă și duminică.