Home Intermodal Cotații de preț în timp real: MSC lansează un nou serviciu digital

Cotații de preț în timp real: MSC lansează un nou serviciu digital

Cotații de preț în timp real: MSC lansează un nou serviciu digital

Linia maritimă MSC Mediterranean Shipping Company a adăugat o nouă funcționalitate digitală pentru clienții săi – Instant Quote. Prin intermediul contului online myMSC aceștia pot primi cotații de preț  și pot plasa comenzi în timp real. 

Serviciul este disponibil online și accesibil 24/7 prin myMCS pe desktop, mobil sau tabletă, făcând procesul de rezervare a spațiului pe nave și obținerea cotației foarte rapid.

“În cadrul MSC, recunoaștem importanța digitalizării industriei de transport maritim. De aceea, continuăm să investim în noi tehnologiii și să le dezvoltăm pentru a îmbunătăți serviciile pentru clienții noștri, ” declară reprezentanții MSC.

Instant Quote completează gama de instrumente digitale pe care clienții le pot utiliza pentru a plasa și gestiona comenzile, pentru a vedea programul navelor, pentru a urmări mărfurile, accesa documente și primi notificări.

Serviciul este disponibil momentan pentru rutele de transport din Asia în Europa și din America de Nord în Europa, alte rute comerciale urmând să fie adăugate către finalul anului.

Andre Simha, chief digital & information officer al MSC a declarat că se așteaptă ca lansarea Instant Quote să crească numărul de comenzi plasate online.