Home Logistics Depozitare Covalact alege echipamentele Arctic SuperStore

Covalact alege echipamentele Arctic SuperStore

Covalact alege echipamentele Arctic SuperStore

Primii pași ai colaborării furnizorului de soluţii pentru depozitare la temperatură controlată, Titan Containers Romania cu producătorul de lactate Covalact se făceau în 2014, când compania cu sediul în Harghita a achiziţionat o cameră frigorifică Arctic SuperStore.

Odată cu creșterea producției și implicit a nevoilor de depozitare ale producătorului de lactate, în acest an Covalact a optat pentru extinderea ansamblului existent cu încă două corpuri, reprezentanţii companiei declarându- se pe deplin satisfăcuţi de fiabilitatea și flexibilitatea echipamentelor Arctic SuperStore aflate în dotare. Am stat de vorbă cu Claudia Niculae, Sales Manager Black Sea, Titan Containers, despre avantajele modelelor Arctic SuperStore și extinderea gamei de servicii a companiei.

Intermodal&Logistics: Care sunt avantajele unei camere frigorifice extensibile Arctic SuperStore?

Claudia Niculae: Pentru început vreau să punctez această caracteristică “extensibilă” – este unul din marile avantaje ale camerelor frigorifice Arctic SuperStore. Fiind extensibile, se pot adapta ușor și rapid nevoilor afacerii clientului utilizator. Un alt avantaj îl reprezintă mobilitatea: pot fi relocate rapid, cu costuri minime, oriunde piaţa de desfacere sau direcţia de dezvoltare a afacerii solicită acest lucru. Camerele frigorifice Arctic SuperStore păstrează per formanţele modelelor ArcticStore: plaja de temperatură cuprinsă între -40 C și+ 30 C, podea lisă, cortina de silicon la uși, corpuri de iluminat în interior, alarmă pentru personal captiv, pereţi interiori în totalitate din oţel inoxidabil și podele/tavane din aluminiu. In plus, montajul unei camere formată din trei containere de 40’ (12 m) care are o suprafaţă de aproximativ 90 mp durează numai o zi și nu implică turnarea de beton, praf sau stres cu construcţia propriuzisă. Avantajul economic este dat de posibilitatea de închiriere a acestor camere frigorifice,  chiar dacă sunt fabricate special pentru fiecare client, pe comandă și cu dotări proprii. Începând cu 58 mp și crescând cu 29 mp pentru fiecare unitate, posibilităţile de creștere a spaţiului de depozitare utilizând soluţia Arctic SuperStore sunt aproape nelimitate, cu atât mai mult cu cât pot fi amplasate în interiorul sau în exteriorul unei clădiri și pot fi conectate la o clădire existentă.

Intermodal&Logistics: Câte astfel de camere frigorifice sunt puse în funcţiune în România?

Claudia Niculae: În momentul de faţă avem două astfel de camera frigorifice în funcţiune și am primit comandă de încă una de 5 containere – aproximativ 150 mp – aceasta urmează să fie montată în martie 2017.

Intermodal&Logistics: Ce alte soluţii de refrigerare mai oferiţi pieţei din România?

Claudia Niculae: Gama de produse TITAN Containers este completată de binecunoscutele soluţii Arctic Stores, dar și de noile echipamente ArcticBlast, containere frigorifice de 20’ (6 m) cu două unităţi de răcire și uși la ambele capete și de 40’ (12 m) cu cinci unităţi de răcire și uși la ambele capete. Acestea sunt destinate unei congelări în timp mai scurt comparativ cu ArcticStore, fără a fi însă criogenare sau tun de congelare, înlăturând astfel neajunsurile acestor două soluţii.

Intermodal&Logistics: Anul acesta aţi extins gama de soluţii oferite clienţilor prin serviciul pe cont propriu de transport și încărcare/ descărcare containere. Cum contribuie acest serviciu la creșterea gradului de satisfacţie al clienţilor?

Claudia Niculae: Am achiziţionat un camion marca MAN, echipat la comandă cu o macara Cormach cu braţ telescopic de 16 m, care poate ridica o sarcină de 20 de tone. Astfel putem oferi preţuri de transport preferenţiale clienţilor care optează pentru soluţiile TITAN Containers.

Continutul acestui articol este restrictionat. In cazul in care sunteti abonat al Intermodal&Logistic va rugam introduceti numele de abonat si parola in zonele de mai jos. In cazul in care doriti sa va abonati va rugam sa completati cererea din pagina CUM MA ABONEZ

Existing Users Log In