Home Automotive De unde vin piesele de schimb pentru mașinile Ford vândute în România?

De unde vin piesele de schimb pentru mașinile Ford vândute în România?

De unde vin piesele de schimb pentru mașinile Ford vândute în România?

Ford a inaugurat un centru regional pentru piese de schimb în Biatorbágy, Ungaria. Acesta va asigura distribuția pieselor de schimb pentru dealerii Ford și centrele de service din 15 țări din Europa Centrală și de Est: Ungaria, Austria, Albania, Bosnia și Herțegovina, Bulgaria, Croația, Cehia, Cipru, Grecia, Macedonia, Moldova, România, Serbia, Slovacia și Slovenia.  

Centrul de distribuție de mare viteză (High Velocity Center) din Biatorbágy, este primul centru de acest tip al Ford în Europa. Depozitul, cu o suprafață de 10.000 mp permite stocarea unui număr mare de piese de schimb cu o viteză de rotație mare și livrarea acestora către distribuitorii de vehicule și centrele de service autorizate Ford în 24 de ore. Peste 18.000 de SKU sunt depozitate în acest centru de distribuție. Investiția a dus la crearea a 55 de noi locuri de muncă până acum.

Ford Motor Company a deschis în Ungaria primul centru regional în 2012 la Szentendre. Ulterior, în 2018, compania a deschis un centru de business la Budapesta, permițând tranferul a mai multor activități Ford la nivel european și global în Ungaria, printre care: proiectare, marketing, aftersales, HR, finanțe. Ford Hungary Kft. are deja activități în trei locații în Ungaria și își extinde serviciile. În plus, în Ungaria rețeaua Ford cuprinde mai mult de 40 de furnizori care produc și livrează componente către fabricile Ford.