Home Logistics Curierat și e-commerce DHL lanseaza serviciul Express Easy

DHL lanseaza serviciul Express Easy

DHL Express România a lansat serviciul DHL Express Easy, disponibil exclusiv în centrele de expedieri, care oferă acoperire internaţională în peste 220 de ţări.

DHL Express Easy oferă ambalaje gratuite şi posibilitatea de a efectua expedieri de bunuri sau documente până la greutăţi de 25 de kilograme.

În luna martie a acestui an DHL a mai lansat un produs unic pe piaţa din România, de asemenea disponibil exclusiv în centrele de expedieri – DHL Receiver Paid, destinat persoanelor fizice şi juridice, care realizează importuri ocazionale.

Acestea pot utiliza serviciul DHL pentru a aduce din întreaga lume bunuri sau documente cu plata contravalorii transportului în numerar la destinaţie, în România, fără să fie nevoie să efectueze plăţi în avans ori să încheie un contract de servicii cu DHL.

DHL Express Easy Student este un alt serviciu oferit de DHL exclusiv în centrele de expedieri şi unic pe piaţa din România, dedicat elevilor şi studenţilor care aplică la universităţi şi colegii din străinătate. Astfel, aceştia pot trimite documentele oficiale solicitate de universităţile din întreaga lume prin intermediul DHL.

DHL are o experienţă de peste 20 de ani pe piaţa din România, aproape 500 de angajaţi, operează cu 3 aeronave, deţine o flotă de peste 200 de maşini şi oferă o acoperire de 100% la nivel naţional, prin cele 42 de locaţii aflate în cele mai importante oraşe de pe întreg teritoriul ţării.