Home Logistics Depozitare Doosan şi Rădăcini, totul dintr-o singură sursă

Doosan şi Rădăcini, totul dintr-o singură sursă

Doosan şi Rădăcini, totul dintr-o singură sursă

Fie că urmează să fie depozitată pe rafturi sau încărcată într-un camion, marfa se află într-o permanentă mișcare. Uneori trebuie deplasată pe distanţe scurte și depozitată direct pe podea, alteori deplasarea se face pe distanţe lungi și trebuie ridicată la peste 10 metri înălţime, iar în unele cazuri vorbim de o marfă relativ grea care trebuie mișcată pe distanţe medii. Pentru fiecare scenariu și fiecare tip de marfă există un echipament de manipulare care să ducă sarcina la bun sfârșit.

Este nevoie de asemenea și de un furnizor care oferă nu doar utilajul în sine, ci și serviciile adiţionale, precum consultanţă, service, piese de schimb, soluţii de finanţare și servicii de închiriere pe termen scurt sau lung. Producătorul de echipamente pentru ridicat DOOSAN și distribuitorul său în România, Rădăcini Equipment răspund împreună acestei nevoi a clienţilor de a avea soluţia completă într-un singur loc. Iar noile generaţii de echipamente ale producătorului sud-coreean sunt mai performante ca niciodată și mai pregătite să facă faţă cerinţelor operatorilor din depozite.

Un astfel de exemplu este transpaleta electrică DOOSAN BWE20S-7, proiectată pentru a oferi siguranţă și rezistenţă în exploatare. Modelul este echipat cu sistem de operare AC și se pliază pe nevoia de manipulare a mărfurilor paletizate în spaţii înguste și înălţimi ridicate. Cu sarcini nominale de până la 2 tone la 600 mm centru de greutate, braţ de comandă ușor de operat și frână regenerativă, acesta este un echipament compact și extrem de manevrabil.

Transpaleta electrică cu catarg DOOSAN BPSE15S-7 cu platformă pentru operator reprezintă soluţia ideală pentru operaţiunile din depozit la înalţime medie de până la 4.600 mm a sistemului de stocare a mărfii paletizate cu sarcină nominală de până la 1.500 kg. Tehnologia AC drive, viteza ridicată de deplasare, frâna cu sistem de recuperare a energiei și sistem roll- in/ roll -out pentru înlocuirea bateriei sunt alte caracteristici importante ale noului model Doosan.

Reach truck-ul DOOSAN BR16JW-7 vine în întâmpinarea nevoilor de operare în spaţii de lucru foarte înguste și pentru lucru la înălţimi de peste 9.000 mm. Modelul înglobează tehnologie de ultimă generaţie AC, sistem de direcţie cu întoarcere 180 și 360 grade, indicatoare de înălţime și greutate, statistici de performanţă, sistem de frânare cu aplicare automată, etc.

Acesta poate dezvolta o viteză de lucru de peste 14 km/h, care se reduce automat în momentul virării și se poate programa în trei moduri de lucru. Pentru a crește productivitatea acestui model, inginerii de la DOOSAN Industrial Vehicle, au găsit cea mai bună soluţie de ridicare și deplasare în același timp, denumită „Simultaneus Hydraulic Control”. Designul catargului a fost executat cu precizie maximă pentru a avea în orice condiţii o stabilitate maximă. Mai multe informaţii găsiţi pe: www.utilajeradacini.ro.