Home Logistics 3 PL DSV Solutions Romania este partenerul logistic al retailerului online Aosom

DSV Solutions Romania este partenerul logistic al retailerului online Aosom

DSV Solutions Romania este partenerul logistic al retailerului online Aosom

La începutul anului 2022, retailerul online de mobilier și decorațiuni Aosom a încheiat un parteneriat cu DSV Solutions Romania, care a devenit partenerul său logistic 4PL. DSV Solutions Romania va furniza Aosom servicii de transport rutier, depozitare și livrări directe către clienți.

Aosom este unul dintre cei mai mari retaileri online pe segmentul de mobilier și decorațiuni pentru casă și grădină. Înființată în 2009, compania vinde o gamă largă de articole de îmbrăcăminte pentru casă, accesorii de bucătărie, grădină, produse pentru animale de companie, birou și fitness prin propriul site sau prin platforme și marketplace-uri. Creșterea exponențială a volumelor în România și dorința Aosom de a oferi clienților săi cea mai bună experiență de cumpărare au stat la baza alegerii DSV Solutions Romania ca partener logistic.

Stocul Aosom este situat într-un depozit comun de 24.000 mp operat integral de DSV, unde peste 4.000 de locații de paleți sunt alocate operațiunilor Aosom și cu posibilitatea de a scala operațiunile în sezonul de vârf.  Pentru acest proiect, DSV a alocat o echipă dedicată de profesioniști cu experiență în implementarea proiectelor. Scopul operațiunilor este de a acoperi fluxurile de intrare și de ieșire, pregătirea comenzilor, managementul retururilor și livrările B2C.

Alina Cheles, Managing Director al DSV Solutions a declarat: „DSV s-a aliniat tendințelor de pe piața de e-commerce, aflată în dezvoltare rapidă și este gata să-și sprijine clienții cu personal bine pregătit și proactiv, WMS performant și expertiză în ceea ce înseamnă logistica magazinelor online. Am fost încântați să începem un parteneriat cu Aosom în România și ne-am angajat să furnizăm servicii de înaltă calitate, în care obiectivul principal este de a oferi clienților Aosom cea mai bună experiență în comandarea produselor.”

AOSOM: obiective de creștere în regiune

DSV, unul dintre cei mai mari furnizori de transport și logistică din lume, operează în România peste 100.000 mp de depozite și deservește 40 de clienți din diferite verticale în depozitele sale de lângă București, având o  echipă de 350 de angajați.

Loredana Fartade – Aosom Head of Sales & Operations – Europa de Est: „La sfârșitul anului 2021 piața noastră din România creștea cu 600% față de anul trecut și aveam nevoie urgentă de un partener care să susțină compania în această creștere exponențială.

Am început inițial colaborarea cu DSV pentru că trebuia să mutăm mărfa din Italia în România și ne-au arătat întotdeauna disponibilitate și capacitate de a răspunde nevoilor noastre. Din acest motiv, am decis să utilizăm în continuare serviciile lor și avem DSV ca partener pentru a ne sprijini logistic în direcția creșterii noastre în România, precum și în Ungaria, Bulgaria și foarte curând în țările vecine.

Suntem convinși că acest parteneriat ne va permite nu numai să servim piața românească și să contribuim la creșterea economică a acesteia prin expertiza noastră în sectorul comerțului electronic, ci și să ne atingem obiectivele de creștere ambițioase pentru anii următori.”