Home Logistics Curierat și e-commerce eCommerce Talks: Cum se schimbă strategiile de business ale retailerilor și magazinelor online?

eCommerce Talks: Cum se schimbă strategiile de business ale retailerilor și magazinelor online?

eCommerce Talks: Cum se schimbă strategiile de business ale retailerilor și magazinelor online?

Joi, 27 mai, începând cu ora 10:00, revista Intermodal&Logistics organizează eCommerce Talks, cel de-al patrulea webinar din seria de evenimente online Industry Tomorrow.

eCommerce-ul a ieșit câștigător din pandemie, iar pentru 2021 este estimată o creștere a comerțului online. Potrivit, PayU, unul dintre cei mai mari procesatori de plăţi online de pe plan local, piața de ecommerce din România ar putea ajunge în 2021 la valoarea de 8 miliarde de euro, după ce în 2020 s-a apropiat de 7 miliarde de euro, creșterea înregistrată fiind de 36% comparativ cu anul anterior.

Pandemia a adus transfomări importante ale retailului pe plan local și a schimbat ponderea ecommerce-ului ca importanță în această industrie. Cu toate că momentan, eCommerce-ul reprezintă doar 7-8% din totalul pieței de retail, în timp ce în vestul Europei ponderea este de aproximativ 17%, doar 23% dintre români cumpără online. Așadar, potențialul pieței este mare și ne putem aștepta într-un viitor apropiat la o creștere a ponderii comerțului online la 20 către 30% în totalul pieței de retail.

eCommerce Talks – First mile to last mile aduce în discuție strategiile de business ale retailerilor și magazinelor online, provocările cheie pentru a-i oferi clientului o experiență memorabilă, schimbările pe termen lung ale comportamentelor de consum și modul în care companiile de adaptează la acestea, rolul tehnologiei în crearea unei experiențe de cumpărare plăcută, rolul de liant al spațiilor logistice în succesul retailerilor și magazinelor online, îmbunătățirea livrărilor last-mile.

Speakeri:

  • Frederic Lamy, CEO, Leroy Merlin Romania
  • Dragana Krstic, General Manager Romania, Croatia, Bulgaria Under Armour
  • Pijus Makarevicius, CEO Furniture1
  • Sînziana Pardhan, Managing Director P3 Romania

Moderator: Andrei Brînzea, Partner Land & Industrial Agency Cushman & Wakefield Echinox

Înscrierea la eveniment este necesară pentru a vă putea transmite linkul către eveniment și se poate face completând acest formular – https://forms.gle/meY8cNrxAGqtg3Cb8.

Evenimentu este susținut de către P3 Romania & Cushman & Wakefield Echinox