Home Logistics Comerț international EshopWedrop face livrări cross-border pentru Flubit.com

EshopWedrop face livrări cross-border pentru Flubit.com

EshopWedrop face livrări cross-border pentru Flubit.com

Flubit.com, cel mai mare marketplace digital din Marea Britanie a ales EshopWedrop pentru a se ocupa de livrările cross-border în 9 țări. Prin acordul semnat, EshopWedrop va fi listat ca partenerul recomandat de către platfomă pentru livrările cross-border către clienții săi. EshopWedrop va oferi soluții de livrare către clienții Flubit.com din Albania, Belarus, Bulgaria, Cipru, Estonia, Letonia, Lituania, Romania și SUA.

Flubit.com, care include pe website-ul său peste 70 de milioane de produse, a fost achiziționat ân iulie 2018 de către grupul de tehnologie blockchain MonetaryUnit și are în plan să se extindă la nivel internațional.

Vizitatorii website-ului din afara Marii Britanii sunt invitați să selecteze din care dintre cele nouă țări provin și își pot face un cont gratuity pe EshopWedrop prin intermediul căruia se vor livra bunurile cumpărate.

EshopWedrop este un serviciu B2C care se suprapune pe liniile de grupaj B2B existente ale diviziei de freight forwarding a Xpediator, Delamode. Serviciul le permite consumatorilor din Europa, dar și din SUA să facă cumpărături online de pe Flubit.com și să primească bunurile într-un timp scurt și la un preț de livrare competitiv.