Home Intermodal Hupac: Noi conexiuni intermodale cu România și Bulgaria

Hupac: Noi conexiuni intermodale cu România și Bulgaria

Hupac: Noi conexiuni intermodale cu România și Bulgaria

Hupac dezvoltă noi conexiuni intermodale cu România și Bulgaria pentru a răspunde cererii tot mai mari de transport intermodal către și din piețele din Sud-Estul Europei. Oradea și Stara Zaragoza se adaugă rețelei companiei.

Începând din luna noimebrie din Duisburg către cele două destinații – Oradea și Stara Zaragoza- va avea loc câte o plecare săptămânală, iar din decembrie către Oradea vor avea loc două plecări săptămânale.

De asemenea, în septembrie anul acesta, Hupac a extins conexiunile către sud-estul Europei, terminalele din Viena, Budapesta, Curtici, Ploiești și Istanbul/Halkali având orare fixe pentru plecări și sosiri.

Operatorul a anunțat că din Antwerp către Curtici plecă un tren în fiecare joi la ora 12:00 cu sosire luni la ora 6:00, iar din Curtici către Antwerp plecarea se face duminica la ora 22:00 cu sosire joi, la ora 11:00. Trenul către Ploiești pleacă în fiecare joi la ora 12:00 și ajunge miercuri la ora 6:00, iar către Antwerp plecarea are loc în fiecare marți la ora 18:00 cu sosire marți la ora 15:00.