Home Logistics 3 PL EVW Holding a livrat 17 vehicule către JCL Logistics

EVW Holding a livrat 17 vehicule către JCL Logistics

EVW Holding a livrat 17 vehicule către JCL Logistics

EVW Holding, unicul dealer DAF în România, a livrat la începutul lunii ianuarie 17 vehicule DAF XF către JCL Logistics.

Cele 17 capete tractor reprezintă ultima tranșă dintr-o flotă de 118 vehicule, conform contractului încheiat în toamna anului 2014 între operatorul elvețian și DAF Trucks N.V. Din totalul de vehicule contractate, 59 au fost livrate în Olanda și 42 în Austria și Elveția. Contractul a fost negociat din partea DAF de Johan Doensen – International Fleet Sales Manager, iar de cealaltă parte de către Stefan Joebstil – CEO JCL Logistics și Marco Dazzi – CFO.

DAF a concurat pentru câștigarea acestui deal cu Mercedes-Benz și MAN, branduri care se regăsesc alături de DAF în portofoliul de mărci al operatorului elvețian.

O pondere importantă în luarea deciziei de achiziție în favoarea DAF a avut soluția completă oferită de producătorul olandez; o soluție full service pe care DAF Trucks o garantează prin intermediul dealerilor săi din Olanda, Austria, Elveția și România. Practic, DAF furnizează servicii integrate, pornind de la consultanță de specialitate, finanțare – leasing prin PACCAR Financial, servicii Multisuport și nu în ultimul rând, “after-sales” de calitate prin dealerii oficiali DAF din țările mai sus amintite.

13 unități din totalul celor 118 sunt low deck. Toate XF-urile sunt dotate conform cerinței clientului cu cele mai avansate sisteme DAF în materie de siguranță în trafic și confort: Adaptive Cruise Control (ACC), Advanced Emergency Braking System (AEBS), Forward Collision Warning (FCW), Lane Departure Warning System (LDWS). Vehiculele beneficiază de intervale extinse de service – până la 120.000 km pe an.