Home Logistics 3 PL Continental și TRW, speakeri la Automotive Logistics Summit

Continental și TRW, speakeri la Automotive Logistics Summit

Continental și TRW, speakeri la Automotive Logistics Summit

Continental şi TRW Automotive Safety Systems, doi dintre cei mai mari producători de pe piața de automotive din România vor participa, în calitate de speakeri, la AUTOMOTIVE LOGISTICS SUMMIT, primul eveniment business to business dedicat supply chainului în industria automotive, ce va fi organizat de Revista Intermodal&Logistic în parteneriat cu ARILOG și ACAROM la Timișoara, pe data de 25 februarie 2016.

Tot în calitate de speaker va fi prezent și Euroccoper, furnizor de servicii logistice, care va expune publicului ultimele noutăți ale Codului Vamal.

La eveniment vor mai participa: Hella, Leman, Technical Die Casting, Elba, Hendrickson Automotive, Bosch Rexroth, Van Moer Grup România, DHL Global Forwarding, Easi Logistics, IB Cargo, Rhenus Logistics, TUV Rheinland, GS Capital, Deloitte, DS Smith, P3 Point Parks.

Parteneri ai evenimentului: Van Moer Grup România și DHL Global Forwarding.

Conceput ca un eveniment business to business, AUTOMOTIVE LOGISTICS SUMMIT își propune să faciliteze întâlnirile “one on one” între factorii de decizie din industrie, dar și să ofere un conținut de calitate, tematici atractive și exemple de bune practici.

Evenimentul se va desfășura în intervalul 09.00 – 16.00. Tematicile principale sunt:

Just in time – logistica, instrument pentru succes

  • Cum arată un parteneriat de-a lungul lanțului logistic: producător – furnizor – operator logistic/de transport (amonte, producție și aval)?
  • Asigurarea calității în supply chain
  • Problema returului de ambalaje

Maparea talentelor în supply chain

  • Cererea pentru talente și profesioniști cu competențe în supply chain este tot mai mare, iar oferta tot mai redusă. Cine, unde și cum formează viitorii profesioniști în industria auto din România?

Saltul de la industria 2.0 la 4.0

  • În ce măsura noile tehnologii redefinesc conceptul de lanț logistic în industria automotive?
  • Exemple de optimizari în transport și depozitare utilizând noile tehnici și tehnologii – echipamente, sisteme software.

Turul standurilor de expoziție

 Panel de discuții

  • În oglinda – prezentul și viitorul industriei automotive
  • Oportunități de investiții
  • Expansiunea fabricilor de automotive în România. Posibilități de extindere în România.

De asemenea, în cadrul evenimentul va fi lansat, în premieră pe piața din România, Ghidul Industriei Automotive, un produs premium așteptat de întreaga industrie autohtonă de profil.

Pentru mai multe detalii despre eveniment, ghid şi modalităţi de promovare vă rugăm trimiteţi un email la urmatoarele adrese: madalina@intermodal-logistic.ro; alexandra@intermodal-logistic.ro; florentina@intermodal-logistic.ro; mariana@intermodal-logistic.ro, office@arilog.ro.