Home Automotive Fabrica Faurecia din Pitești câștigă premiul Renault “Quality Mindset”

Fabrica Faurecia din Pitești câștigă premiul Renault “Quality Mindset”

Fabrica Faurecia din Pitești câștigă premiul Renault “Quality Mindset”

În cadrul evenimentului Renault Supplier Award, dedicat furnizorilor grupului francez, care a avut loc pe 3 iunie, fabrica Faurecia din Pitești a câștigat premiul “Best Quality Mindset” la categoria Calitate&Satisfacția Clientului.

Distincția vine ca rezultat al politicii site-ului de producție centrată pe client, prevenția riscului și monitorizarea plângerilor legate de calitate, precum și al angajamentului echipei de a menține un scor sub limita stabilită, chiar și în condițiile unor volume de producție ridicate – aproape 4 milioane de componente fabricate lunar. Fabrica din Pitești a demonstrat cea mai semnificativă îmbunătățire în ceea ce privește calitatea în ultimii trei ani.

“Sunt foarte mândru să reprezint Faurecia alături de Patrick Koller, CEO Faurecia și de Thorsten Muschal (n.red. Vicepreședinte Executiv) pentru a primi acest premiul Renault Supplier Award. Calitatea serviciilor asigură loialitatea clienților, vitală pentru o dezvoltare sustenabilă și succesul afacerii. O cultură puternică centrată pe client este unul dintre punctele pentru care fabrica Faurecia din Pitești a devenit recunoscută. Vom continua să cultivăm această cultură pe măsură ce ne vom dezvolta” a declarat Mădălin Gangone, Plant Manager Pitești.

La ediția din 2018 a Renault Supplier Awards, fabrica din Pitești a câștigat premiul “Best Service to Manufacturing”.