Home Logistics Curierat și e-commerce FAN Courier, investiţii de 6 milioane euro în 2013

FAN Courier, investiţii de 6 milioane euro în 2013

FAN Courier, investiţii de 6 milioane euro în 2013

FAN Courier a încheiat anul 2013 cu o cifră de afaceri de peste 280 milioane RON și a depășit bugetul pe care și-l propusese la începutul anului pentru investiţii, acesta atingând valoarea de 6 milioane euro.

Compania și-a consolidat astfel pentru al optulea an consecutiv poziția de lider al pieței domestice de curierat, ajungând la investiţii totale de peste 50 milioane euro în cei 16 ani de activitate. Potrivit estimărilor, afacerile companiei ar putea înregistra în 2014 un avans de 10-15% faţă de anul precedent.Un segment important care înregistrează o creștere constantă este cel al comerţului online, care  devine din ce în ce mai activ la nivel local.

Investiţiile în tehnologie și servicii noi, modernizarea flotei auto și a sediilor din ţară și specializarea personalului constituie de asemenea obiective importante pentru acest an. ”În 2014 ne propunem investiţii în valoare de aproximativ 4,5 milioane de euro, pe care le vom direcţiona spre servicii si soluţii care aduc permanent valoare adaugată partenerilor noștri”, au declarat reprezentanţii companiei.

Anul acesta FAN Courier a decis să își diversifice oferta de curierat internaţional, prin deschiderea unei noi linii directe pentru expediţiile internaţionale, România-Germania. Cel mai recent serviciu lansat este Check on Delivery, ce oferă posibilitatea destinatarului să vizualizeze la primire conţinutul unei expediții, fără să verifice tehnic produsele.