Home Companii Gefco isi consolideaza pozitia in Bulgaria

Gefco isi consolideaza pozitia in Bulgaria

Gefco isi consolideaza pozitia in Bulgaria

Gefco România a participat împreună cu Gefco Bulgaria la a 5-a ediție a târgului International Transport and Logistics Fair din Bulgaria, Sofia. Conform declarațiilor oficialilor acetei firme, Gefco România își confirmă poziția de referință în regiune și devin un punct strategic în Europa de Sud-Est.

Suntem încântați să luăm parte la acest târg important împreună cu colegii noștri bulgari. Vom continua să ne întărim parteneriatul și colaborarea cu Gefco Bulgaria, încercând să dezvoltăm și să ne consilidăm portofoliul în regiune a declarat Christophe De Korver, Director General al Gefco România. Gefco vrea să devină un jucător foarte important în această regiune.

Colaborăm cu Gefco România la mai multe proiecte. Oferim soluții costumizate și combinăm know-how-ul echipelor noastre locale pentru a face din Gefco o companie de succes în regiune.a declarat Aleksander Raczynski, Managing Director Gefco Bulgaria.

Printre proiectele comune ale Gefco România și Gefco Bulgaria se numără: linia de grupaj Cargo RO-BG, soluțiile de transport cu vehicule comune și sourcing-ul.

Gefco România a mai oferit suport de tip Back Office pentru înființarea filialei din Bulgaria.
Obiectivele companiei franceze sunt creșterea notorietății brandului în această țară și dzvoltarea unui portofoliu de clienți și proiecte.

În 2011, Gefco a achiziționat și integrat compania Mercurio Bulgaria și a demarat un parteneriat activ cu TLA (pentru a folosi siturile și vehiculele acestui operator). Planul de dezvoltare din această țară include o specializare pe logistica automotive, dar și pe dezvoltarea relațiilor cu actualii și viitorii subcontractori. Printre clienții Gefco Bulgaria se numără Sofia France Auto, Citroen (pentru livrări la dealerii locali) și grupul VW. De asemenea, compania se află în discuții cu Great Wall Motors, companie recent intrată pe piața din Bulgaria, chinezii asamblând mașini la fabrica de la Loveci.