Home Logistics 3 PL GEODIS Project Logistics: un nou nume și o gamă diversificată de servicii pentru logistica de proiect

GEODIS Project Logistics: un nou nume și o gamă diversificată de servicii pentru logistica de proiect

GEODIS Project Logistics: un nou nume și o gamă diversificată de servicii pentru logistica de proiect

Furnizorul de soluții logistice GEODIS își lărgește gama de servicii dedicate pentru logistica de proiecte la nivel global. În același timp, GEODIS își poziționează oferta specializată cu un nou nume pe piață, divizia sa GEODIS Industrial Projects fiind redenumită GEODIS Project Logistics.

Schimbarea de nume reflectă portofoliul de servicii mai diversificat al GEODIS în acest sector, care acum deservește nu doar segmentul industrial, ci și alte segmente ale pieței. Pe lângă activitatea în creștere a GEODIS pe piața de energie regenerabilă și oferta în creștere în industria Oil&Gas, GEODIS integrează și echipele ce se ocupă de businessurile de transport aerian și ajutor umanitar și logistică maritimă în divizia extinsă de logistică de proiect.

“GEODIS Project Logistics reprezintă întreaga gamă de servicii pe care o oferim astăzi”, declară Luke Mace, Senior Vice President Project Logistics GEODIS. “Deși provocările logistice pentru fiecare sector pot fi foarte diferite, au în comun cerințe foarte importante: expertiza în manipulare, atenția la detalii și calitatea serviciului. Acestea reprezintă fundamentul GEODIS Project Logistics. Cleinții noștri pot avea încrederea că diversificarea va consilida serviciile noastre prin expertiza noastră vastă, inovație și standardele ridicate de siguranță și securitate.”

Serviciile GEODIS Project Logistics sunt disponibile în peste 30 de țări, 550 de specialiști în logistica de proiect operând la nivel global în sectoare precum Oil&Gas, Energie Regenerabilă, Industria Feroviară, Industria Nucleară, Minerit, Infrastructură, Producția Petrochimică și Rafinare, Logistică Maritimă, Servicii Guvernamentale.