Home Logistics 3 PL Hellmann devine acționar unic al Hellmann East Europe

Hellmann devine acționar unic al Hellmann East Europe

Hellmann devine acționar unic al Hellmann East Europe

Integratorul de servicii logistice Hellmann Worldwide Logistics a semnat un acord pentru achiziția integrală a acțiunilor Hellmann East Europe GmbH & Co. KG (HEE).

Prin achiziția acțiunilor, deținute anterior de Patrick Nathe și Michael Mihm, Directori Generali în cadrul companiei, care reprezentau 49% din Hellmann East Europe GmbH & Co. KG, Hellmann devine unicul acționar al HEE. Achiziția strategică reprezintă un alt pas în crearea contextului favorabil pentru expansiunea sustenabilă a operațiunilor Hellmann și a tuturor produselor sale în cele 9 țări din Europa de Est unde HEE are propriile subsidiare.

“Piața din Europa de Est are o mare importanță strategică pentru noi și suntem încântați că achiziția integrală a acțiunilor HEE ne va permite să ne dezvoltăm poziția pe piață împreună cu Patrick Nathe ca Managing Director și cu echipa sa,” a declarat Reiner Heiken, CEO Hellmann Worldwide Logistics. După 40 de ani, Michael Mihm părăsește industria și managementul HEE.

De la înființarea sa în 1871, Hellmann Worldwide Logistics a devenit unul dintre cei mai mari furnizori internaționali de servicii logistice. În 2019, Grupul Hellmann a avut o cifră de afaceri de 2,4 miliarde euro și 10.743 angajați. Gama de servicii a companiei include servicii de freight forwarding pentru transport rutier, feroviar, aerian și maritim, dar și o gamă largă de servicii cu valoare adăugată, logistică de contract, soluții dedicate pentru industrii și soluții IT.