Home Logistics Imobiliare Investiție de 5,2 milioane euro în Parcul Industrial I din Oradea

Investiție de 5,2 milioane euro în Parcul Industrial I din Oradea

Investiție de 5,2 milioane euro în Parcul Industrial I din Oradea

Dito Group va investi 5,2 milioane euro în Parcul Industrial Eurobusiness I Oradea pentru construcția unui hotel ce va deservi angajații companiilor din parcul industrial, dar și pentru extinderea activităților companiei.

Contractul cu Agenția de Dezvoltare Locală Oradea (ADLO) a fost semnat joi, 25 iunie. Proiectul prevede construirea unui hotel cu spații de cazare, restaurant, săli de conferințe, birouri dotate pentru închiriere de scurtă durată, spații de dialog business, zonă de spa și piscină, lounge, filigorie, terase și zonă de joacă pentru copii. Hotelul va deservi angajații tuturor companiilor din Parcul Industrial Eurobusiness I Oradea și partenerii de business ai acestora.

Dito Group va face și o investiție în extinderea activităților curente, respectiv echipamente și utilaje, construcție hală de producție și spații de birouri.

Dito Group este lider național în lucrări de etanșeizare și întreținere pentru structuri rutiere și aeroporturi, cu experiență solidă de 12 ani. În 2016, compania și-a extins activitatea în afara în Austria, Germania, Bulgaria, Belgia și Croația.