Home Logistics 3 PL Logistica 4.0, beneficiile utilizării terminalului ZEBRA MC3300

Logistica 4.0, beneficiile utilizării terminalului ZEBRA MC3300

Logistica 4.0, beneficiile utilizării terminalului ZEBRA MC3300

Revoluția tehnologiei în lumea logisticii schimbă modul în care produsele își fac drumul din producție la consumatorul final. Lanțul modern de aprovizionare devine rapid mai inteligent, mai conectat la rețea și mai avansat din punct de vedere tehnologic.

Conceptul de logistica 4.0 acționează atât la nivel de soluții software utilizate cât și cu precădere la integrarea unor echipamente hardware care corespund unor funcționalități tehnologice în tendințe cu noile module de operare.

În acest context, o nouă gamă de echipamente hardware Zebra vine să răspundă nevoilor din industria de logistică – terminalul mobil Zebra MC3300 – care facilitează migrarea către sistemul de operare Android, promovat în România de compania Smart ID Dynamics, specializată în dezvoltarea și implementarea de soluții end to end pentru automatizarea proceselor din Logistică, Producție, Retail, Distribuție și Utilități.

Zebra MC3300 este cel mai configurabil dispozitiv din această clasă, cu trei modele disponibile: varianta GUN, varianta Straight, cu cap rotativ sau normal, cu un unghi de scanare de 0 ° sau 45 ° și varianta cu trei tastaturi și trei motoare de scanare. Aceste configurații permit utilizatorilor să fie echipați cu echipamente, care le oferă tot ce este necesar pentru a maximiza eficiența și confortul la locul de muncă, indiferent de tipul de activitate.

Dispozitivul Zebra MC3300 își găsește foarte frecvent utilitatea pentru companiile care dețin depozite (stocuri, localizare produse etc), în producție (administrare materii prime, bunuri finite, inventar, aprovizionare etc) și nu în ultimul rând în retail (stocuri, inventare, verificare și modificare prețuri etc).

Din moment ce scanarea este una dintre cele mai critice nevoi, terminalul mobil MC3300 oferă cea mai bună performanță și rază de scanare de neegalat. Terminalul dispune de trei motoare de înaltă calitate: un scaner cu rază lungă de acțiune, care captează coduri de bare aproape de la 7,62 cm până la 21,4 m, precum și un laser standard 1D sau 1D / 2D . Indiferent de motorul de scanare pe care îl alegeți, operatorii dumneavoastră vor putea să le scaneze pe toate, inclusiv codurile de bare care sunt zgâriate, murdare sau deteriorate, imprimate prost sau sub contracție.

Smart ID Dynamics

Smart ID Dynamics este o companie cu capital integral românesc, fondată în anul 2010 care a ajuns în 2018 la o cifră de afaceri de peste 15 mil euro și 100 angajați. Compania are un portofoliu de peste 3.000 de clienți, peste 250 de proiecte software implementate și o flotă de peste 15 mii de echipamente hardware în piată.

Oferta Smart ID Dynamics înglobează produse software proprii, concentrată pe dezvoltări pentru digitalizarea și automatizarea proceselor industriale prin soluții de mobilitate enterprise, a operațiunilor logistice din cadrul depozitelor și magaziilor, trasabilitate, incident management, data collection, Industry 4.0 (Industrial IoT), inventarierea mijloacelor fixe și a obiectelor de inventar și furnizarea de servicii profesionale cu valoare adaugată, integrarea de sisteme hardware si roboti colaborativi in procesul de tehnologizare si optimizare a industriilor cu scopul de atingerea obiectivelor de business.

Smart ID Dynamics este unul dintre cei mai mari parteneri premium în România pentru echipamentele hardware Zebra Technologies. Pentru a fi la curent cu noutăţi legate de brand-urile din portofoliul Smart ID Dynamics, solutii software, proiecte de succes, dar si despre evoluția echipei puteţi urmări conturile de social media: Facebook, LinkedIN.

Pentru oferte speciale, promoții si discount-uri accesați: www.idmag.ro