Home Companii Mantis Informatics își dezvoltă operațiunile din România

Mantis Informatics își dezvoltă operațiunile din România

Mantis Informatics își dezvoltă operațiunile din România

Mantis Informatics, furnizorul de servicii și soluții software pentru întregul lanț logistic – 3PL, își extinde operațiunile din România.

Compania va crea un centru de competență locală care va dispune de propria forță de vânzări și de un departament tehnic specializat în consultanță, dezvoltare, implementare și suport post-implementare. Primii beneficiari ai acestui nou model de business vor fi companiile Tibbett Logistics, Aquila, Ekol, Lekkerland, Elgeka-Ferfelis, Sarantis Romania, Altex, Titan, Alumil, Serpico și Autoitalia.

Totodată, Mantis a identificat cerințele pieței și a investit în ultimii ani peste 3 milioane de euro în designul și dezvoltarea „navei amiral”, platforma Logistics Vision Suite (LV-III), o suită de soluții software integrate (WMS, TMS, Warehouse Automation, Container Terminal Management, Yard & Gate Management, etc.) în vederea creării un singur instrument de execuție și control în cadrul lanțului de aprovizionare. „Aplicațiile companiei au fost create pentru a răspunde nevoilor tot mai mari, atât la nivelul furnizorilor de servicii logistice, cât și la nivelul distribuitorilor, producătorilor, retailerilor sau engross-iștilor” a declarat Fedon Daskopoulos, International Business Development Manager, Mantis Informatics S.A.

Extinderea operațiunilor în România face parte din strategia de extindere și dezvoltare a companiei pe piețele internaționale. Începand din 2012 compania a adus  o echipă de profesioniști în domeniu, pentru a veni în sprijinul marilor lanțuri logistice internaționale din România, dar și al marilor distribuitori, producători, retaileri și engross-iști.