Home Logistics 3 PL GXO extinde parteneriatul cu Sainsbury’s și devine partenerul de depozitare dedicat în domeniul alimentar

GXO extinde parteneriatul cu Sainsbury’s și devine partenerul de depozitare dedicat în domeniul alimentar

GXO extinde parteneriatul cu Sainsbury’s și devine partenerul de depozitare dedicat în domeniul alimentar

GXO, cel mai mare furnizor de logistică contractuală dedicată din lume, a fost selectat de Sainsbury’s, al doilea cel mai mare lanț de supermarketuri din Regatul Unit, pentru a fi partenerul său de depozitare dedicat pentru alimente proaspete și congelate.

Ca parte a modificărilor aduse operațiunilor sale logistice, Sainsbury’s își va unifica depozitarea produselor alimentare de la trei parteneri logistici diferiți la GXO.

Parteneriatul extins face parte din strategia Sainsbury de transformare și simplificare a rețelei sale, utilizând cât mai bine expertiza partenerilor săi pentru a oferi servicii și o disponibilitate mai bună pentru clienți, pentru a stimula inovarea și pentru a facilita schimbul de bune practici în domeniu.

GXO are un parteneriat de lungă durată cu Sainsbury’s, sprijinind agenda de sustenabilitate a companiei prin gestionarea a nouă locații de logistică inversă, precum și a unui depozit de alimente.

Ca parte a noului acord, GXO își va extinde serviciile pentru a opera încă șase depozite pentru alimente proaspete și congelate la nivel național, aducând expertiza sa în domeniul tehnologiei, soluții de depozitare personalizate și capacități de vârf în industrie.

“Ne-am bucurat de un parteneriat excelent cu Sainsbury’s timp de mai mulți ani și suntem încântați să fim numiți partenerul său dedicat pentru depozitele de alimente”, a declarat Gavin Williams, director general al GXO, Marea Britanie și Irlanda.

“Parteneriatul extinde în mod semnificativ relația noastră și este o dovadă a expertizei noastre și a rezultatelor dovedite în ceea ce privește excelența operațională, serviciile pentru clienți și inovația care stimulează performanța și sustenabilitatea. Așteptăm cu nerăbdare să sprijinim Sainsbury’s la nivel național printr-o ofertă mai extinsă, îmbunătățită și inovatoare în domeniul fulfillment.”