Home Companii Pall-Ex Romania are un nou membru

Pall-Ex Romania are un nou membru

Pall-Ex Romania isi extinde operatiunile, TCE Holding alaturandu-se in calitate de membru retelei de distributie marfuri paletizate. In urma acordului de parteneriat dintre cele doua companii, distributia tuturor marfurilor paletizate transportate pana acum de catre TCE Holding, va fi realizata de catre Pall-Ex Romania.

Danor Ionescu, CEO Pall-Ex Romania a declarat „Lucrand impreuna cu TCE Holding, vom aduce o mai mare continuitate sectorului logistic din Romania. Acest nou parteneriat va creste volumul de paleti manevrati prin intermediul retelei noastre cu aproximativ 50%, iar numarul membrilor retelei cu 10%.“

„Ne mandrim cu faptul ca am reusit sa raspundem cerintelor industriei de logistica prin dezvoltarea unei nise pentru livrarile „just in time“ si prin oferirea de servicii premium. Odata cu cooptarea TCE Holding ca membru al retei si prin viitoarea lansare a Pall-Ex Polonia, oferta Pall-Ex pentru Europa de Est va creste si mai mult “ a adaugat Danor Ionescu.

Adrian Russell, managing director al  Pall-Ex Group a afirmat cu aceasta ocazie: „inca de la lansare, Pall-Ex Romania si-a format o reputatie solida prin varietatea serviciilor oferite la un nivel de calitate superior. Ingloband elemente precum track and trace, POD scanat si livrari la 24 de ore garantate pentru cinci dimensiuni diferite de paleti, am reusit sa aducem pe piata o oferta unica. “

Pall-Ex Romania a luat nastere la finele anului 2011. Reteaua face parte din portofoliul European al Pall-Ex Group, care include si Pall-Ex Italia, Pall-Ex Iberia si Pall-Ex Franta.