Home Stiri Plata noii taxe de drum e-TOLL în Polonia poate fi făcută cu DKV CARD

Plata noii taxe de drum e-TOLL în Polonia poate fi făcută cu DKV CARD

Plata noii taxe de drum e-TOLL în Polonia poate fi făcută cu DKV CARD

Începând cu 1 octombrie 2021, sistemul e-TOLL, o soluție de taxe de drum bazată pe localizarea prin satelit, a înlocuit viaTOLL în Polonia.

DKV Mobility le oferă cllienților săi posibilitatea să își folosească cardul DKV pentru plata e-TOLL. Cardul DKV poate fi folosit atât pe portalul e-TOLL/în aplicația e-TOLL APP, cât și la stațiile de vânzare. Clienții trebuie doar să se înregistreze în sistemul e-TOLL și să își conecteze cardul DKV. Aceștia pot ulterior să aleagă între o variantă prepay pentru a-și securiza o anumită sumă sau o soluție postpay.

„Prioritatea DKV Mobility este să ne asigurăm că toți clienții noștri sunt pregătiți pentru noul sistem de taxare din Polonia – evitând orice formă de întrerupere a operațiunilor lor. În plus față de DKV CARD, DKV BOX EUROPE este o altă metodă de decontare, iar clienții noștri care dețin dispozitivul îl pot folosi deja pentru e-TOLL. Acum, toți clienții noștri pot deconta în mod convenabil e-TOLL prin ambele metode”, spune Jérôme Lejeune, Managing Director Toll la DKV Mobility.

 Pentru mai multe informații, accesați www.dkv-mobility.com