Home Logistics Ambalare Producătorul de ambalaje M&M Product lansează noi ambalaje ecosustenabile pentru platformele logistice

Producătorul de ambalaje M&M Product lansează noi ambalaje ecosustenabile pentru platformele logistice

Producătorul de ambalaje M&M Product lansează noi ambalaje ecosustenabile pentru platformele logistice

Producătorul de ambalaje M&M Product, cu sediul în Râșnov a lansat în premieră pe piața din România, folia termo ecosustenabilă din PE VERDE (polietilenă verde), având ca resursă trestia-de-zahăr, o sursă biologică, regenererabilă.

Produsele și soluțiile de ambalare sunt oferite sub brandul the smart green, fac parte din linia de business Ambalaje flexibile High Performance și se adresează tuturor producătorilor și platformelor de logistică care doresc să contribuie la reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră și la ocrotirea mediului înconjurător, în același timp cu eficientizarea procesului de ambalare.

Produsele și soluțiile the smart green respectă filosofia companiei, bazată pe principiul celor 4e de înaltă performanță: economic, eficient, eco-sustenabil și easy to apply (ușurință în utilizare).

Materia primă folosită la fabricarea polietilenei I’m green™ este etanolul obținut din trestia-de-zahăr, un biopolimer care oferă amprentă favorabilă de carbon.
the smart green are proprietăți tehnice superioare, iar la sfârșitul duratei de viață poate fi reciclată în aceleași lanțuri dezvoltate deja pentru polietilena convențională; înlocuirea polietilenei convenționale cu cea verde nu necesită investiții în utilaje noi de ambalare.

”Încă de la început, deviza noastă a fost nouă ne pasă, de aceea obiectivul nostru cel mai important a fost și este performanța. Oferim soluții customizate prin experiență și inteligență aplicată: auditare, evaluare și testarea soluțiilor superioare oferite. De-a lungul celor 25 de ani de existență, ne-am asumat rolul de inovatori și pionieri pe piața din România, promovând soluții care reduc consumul de mase plastice și fabricând folii din plastic ecosustenabile. the smart green este răspunsul nostru la nevoia acută de ocrotire a mediului înconjurător, este soluția pentru diminuarea gazelor cu efect de seră prin folosirea cât mai redusă a maselor plastice provenite din petrol”, spune Melinda Mureșan, General Manager M&M Product.

Cine este M&M Product?

M&M Product activează pe piața din România din 1994, deține o platformă la Râșnov (producție și depozit central) și operează în țară prin 5 puncte de lucru regionale: București, Cluj, Craiova, Bacău, Timișoara. Compania are 2 divizii, producție și distribuție, și trei linii de business: Ambalaje flexibile Standard, Ambalaje flexibile High Perfromance (HP și smart green) și Utilaje. Cele 3 branduri al companiei sunt: optim, high performance, the smart green.