Home Logistics 3 PL Quehenberger închiriază 19.000 mp în CTPark Bucharest West

Quehenberger închiriază 19.000 mp în CTPark Bucharest West

Quehenberger închiriază 19.000 mp în CTPark Bucharest West

CTP și  Quehenberger Logistics anunță semnarea unui contract de închiriere în proiectul recent achiziționat CTPark Bucharest West (cunoscut înainte de achiziție ca Prologis Park). Astfel, Quehenberger va închiria spații de 19.450 m² în două clădiri, BUW 7 and BUW 8, aparținând aceluiași proiect.

Quehenberger va livra servicii logistice și de distribuție către clienți precum Continental. Cele două locații sunt clădiri de clasă A iar CTP va investi în instalarea unor sisteme de iluminare bazate pe tehnologie LED și în alte sisteme care scad consumul de utilități.

Spațiul din clădirea BUW 7, care va fi predat în data de 1 februarie 2016, este închiriat pentru 10 ani. Pentru cealaltă unitate, predarea se va face pe 15 octombrie 2016. Cu acest contract de închiriere, CTP a atins un grad de ocupare de aproape 100% în proiectul CTPark Bucharest West.

“Quehenbeger este un partener tradițional al CTP în Republica Cehă și CTP este bucuros să extindă acest parteneriat și în România. Achiziționarea portofoliului Prologis în România înseamnă că acum CTP este unul dintre cei mai mari jucători de pe piață”, a declarat Remon Vos, CEO CTP.

CTP a cumpărat fostul parc de logistică ProLogis cu o suprafață de 108.000 m² de depozite de clasă A și circa 372.000 m² de teren care poate fi dezvoltat. Pe lângă Quehenberger, companii precum Kühne Nagel, Ekol, Cargo Partner, Emag, Gefco, Altex, Geodis și Studio Moderna își desfășoară activitatea din CTPark Bucharest West.

În Europa Centrală, portofoliul CTP de proprietăți industriale de clasă A se ridică la o suprafață închiriabilă de aproximativ 3 milioane de m², iar ținta CTP este să crească până la o suprafață de 5 milioane m² până în anul 2020.