Home Logistics 3 PL Rhenus cumpără compania croată Log Adria și se extinde în Balcani

Rhenus cumpără compania croată Log Adria și se extinde în Balcani

Rhenus cumpără compania croată Log Adria și se extinde în Balcani

Rhenus își extinde operațiunile în zona fostei Iugoslavii prin preluarea companiei de logistică croate Log Adria.

Furnizorul de servicii logistice își propune să fie mult mai implicat în regiune, în special în activitățile de freight forwarding, transport și alte servicii desfășurate prin porturile croate Rijeka și Ploče.

Rhenus și Log Adria au cooperat deja cu succes în trecut. Ca urmare a achiziției, Rhenus își consolidează prezența în regiunea Balcanilor și are acum și pentru prima dată propriul birou în Croația. Rhenus operează deja în România, Bulgaria, Slovenia și Serbia.

„Log Adria ne pune la dispoziție expertiza regională și de produs în special. Rhenus va conecta acest know-how cu clienți și parteneri de afaceri la nivel local cu propria rețea globală, care odată cu această achiziție devine și mai competitivă”, spune Patrick Schäffer, președintele Comitetului executiv la Rhenus Commodity Logistics.

Log Adria, care a fost înființată în 2014, oferă servicii de transport maritim și freight forwarding, sediul central al companiei aflându-se în orașul portuar croat Rijeka. De asemenea, Log Adria are un birou pentru servicii de transport maritim în Ploče, în sudul țării, precum și agenții pentru transport aerian de marfă în capitala Zagreb și în Belgrad, în Serbia.