Home Companii Serviciul Collect Point de la FAN Courier disponibil și în staţiile OMV

Serviciul Collect Point de la FAN Courier disponibil și în staţiile OMV

FAN Courier extinde rețeaua partenerilor pentru serviciul Collect Point, care va fi disponibil de acum și în 153 de staţii OMV din ţară, oferind astfel clienţilor posibilitatea de a expedia colete şi plicuri din punctele de colectare amenajate în staţiile OMV.

Lansat în august 2012, Collect Point este un serviciu inovator FAN Courier, ce permite expedierea de plicuri și colete cu greutatea de maxim 7 kg, oriunde în rețeaua de acoperire FAN Courier, din care fac parte InMedio, Relay si 1 Minute. Documentul de transport se completează pe loc, în locaţia partenerului, iar plata se va efectua prin  SMS. Serviciul este disponibil tuturor persoanelor care deţin un telefon mobil cu o cartelă activă în una din reţelele Cosmote, Orange sau Vodafone.

“Anul acesta am decis să continuăm proiectul început în 2012 şi să fim cât mai aproape de clienții nostri. De aceea facem tot posibilul să găsim variante pentru ca serviciile noastre să fie disponibile oriunde și oricând. Incepând cu această lună clienţii pot trimite colete şi plicuri din 153 de staţii OMV din ţară, eliminând astfel timpul de aşteptare a unui curier”, au declarat reprezentanţii FAN Courier.