Home Logistics Imobiliare Silviana Petre Badea, managing director JLL Romania, numită Deputy Head of CEE Capital Markets

Silviana Petre Badea, managing director JLL Romania, numită Deputy Head of CEE Capital Markets

Silviana Petre Badea, managing director JLL Romania, numită Deputy Head of CEE Capital Markets

JLL își întărește echipa de Capital Markets din Europa Centrală și de Est. Silviana Petre Badea, managing director JLL România a fost numită Deputy Head of CEE Capital Markets, urmând să-și continue activitatea în paralel și în cadrul biroului din România.

Numirea Silvianei vine în contextul în care se implementează o nouă structură organizațională a JLL din regiunea Europei Centrale și de Est (CEE) ca răspuns la nevoile tot mai complexe, mai strategice și cu caracter regional ale clienților în CEE.

Silviana va lucra îndeaproape cu Tom Devonshire-Griffin, care a fost numit Head of Capital Markets Europa Centrală și de Est. Tom revine în regiune după 15 ani în Rusia și Orient cu ambiția de a conduce echipele excelente de Capital Markets ale JLL din CEE către un nou mod de abordare a capitalului conform exigențelor clienților. Silviana se va concentra pe partea operațională și îl va susține pe Tom în implementarea strategiei de creștere în regiune.

”Mediul de business este foarte dinamic și din ce în ce mai global, necesitând permanent inovare și adaptare. În acest context, nevoile companiilor sunt mai complexe și mai provocatoare. JLL, prin prezența sa globală, regională și locală, are experiența și resursele pentru a sprijini investitorii în această evoluție. Europa Centrală și de Est, este o piață cu multe oportunități, de aceea este extrem de important să ne susținem echipele locale cu resurse (în cazul nostru, această echipă regională) pentru a le valorifica. De aici a pornit ideea acestei structuri noi, care va conecta regiunea cu „mașinăria” care este JLL Capital Markets la nivel global, dându-ne posibilitatea de a accesa mult mai ușor investitori și de a promova Europa Centrală și de Est către capitalul global”, a declarat Silviana Petre Badea, managing director JLL România.

Silviana are peste 15 ani de experiență în real estate, iar din 2017 conduce operațiunile JLL în România, liderul pieței de consultanță imobiliară pentru al doilea an la rând.

Tom Devonshire-Griffin are peste 20 de ani de experiență pe piața de capital. El îl înlocuiește pe Mike Atwell, care, după patru ani în care a condus echipa de Capital Markets la nivelul Europei Centrale și de Est, se întoarce la Londra, în cadrul echipei de investiții EMEA Industrial & Logistics.

Europa Centrală și de Est este o destinație cheie în Europa, în condițiile în care anual în țările din această regiune – Polonia, România, Slovacia, Ungaria și Cehia, se înregistrează volume investiționale de peste 6 miliarde de euro.