Home Logistics Imobiliare Vlad Stanislav este noul Managing Director al JLL în România

Vlad Stanislav este noul Managing Director al JLL în România

Vlad Stanislav este noul Managing Director al JLL în România

Compania de consultanță imobiliară JLL îl numește pe Vlad Stanislav în funcția de Managing Director al JLL în România. Vlad va prelua rolul Silvianei Petre-Badea, care a ocupat această funcție în ultimii 7 ani.

Cu o experiență de peste 22 de ani în management, Vlad a preluat și a condus cu succes mai multe companii în poziția de lider de piață. S-a concentrat pe construirea și consolidarea unor echipelor profesioniste și pe dezvoltarea unor strategii de creștere eficiente. Vlad s-a alăturat JLL în ianuarie 2022 în calitate de Managing Director al Tetris Design & Build și preia acum un rol mai amplu în cadrul firmei.  Este absolvent al Universității “Transilvania” din Brașov și a studiat Managementul Strategic la German Graduate School of Management & Law din Heilbronn, Germania.

“Sunt încântat să preiau rolul Silvianei și aștept cu nerăbdare să lucrez alături de o echipă matură, lider de piață. Sunt pasionat de ceea ce fac și am ambiția de a o face din ce în ce mai bine și, alături de echipă, putem realiza lucruri mărețe pentru clienții noștri, pentru oameni și pentru business-ul nostru. Succesul nu este doar o chestiune de noroc sau de coincidență. Cu o planificare corectă, o echipă responsabilă și o cultură organizațională puternică, ne putem transforma obiectivele în realitate.” a declarat Vlad Stanislav.

În ultimii ani, JLL România s-a impus ca lider pe piață, o forță în domeniul leasingului industrial-logistic și al piețelor de capital, cu o echipă matură și coerentă, care lucrează împreună în această structură de peste 5 ani, cu o experiență cumulată de peste 245 de ani. Este un lider de opinie în utilizarea datelor pentru o experiență impecabilă a clienților și contribuie la transparentizarea sectorului imobiliar și creșterea calității serviciilor în regiunea noastră.

“A fost o onoare pentru mine să fiu Managing Director al JLL în România în ultimii 7 ani. A fost o călătorie extraordinară și sunt mândră că am făcut parte din această echipă și că am putut lucra cu clienții și partenerii noștri. Vlad aduce o energie reînnoită și o strategie ambițioasă. Sub conducerea sa, sunt convinsă că atât echipa, cât și clienții vor fi deserviți impecabil”, a declarat Silviana Petre-Badea.