Home Logistics Imobiliare JLL transferă către iO Partners businessul din România, Cehia, Ungaria și Slovacia

JLL transferă către iO Partners businessul din România, Cehia, Ungaria și Slovacia

JLL transferă către iO Partners businessul din România, Cehia, Ungaria și Slovacia

Firma globală de servicii imobiliare profesionale JLL (NYSE: JLL) a încheiat un parteneriat preferențial cu iO Partners. Astfel, JLL va transfera către iO Partners diviziile de Leasing, Capital Markets, Evaluări, Consultanță și Project Management în România, Cehia, Ungaria și Slovacia.

Acordul va oferi iO Partners o prezență puternică în aceste patru țări, cu angajați experimentați, sisteme și procese eficiente și un parteneriat puternic și continuu cu JLL. Echipele de management locale vor continua să conducă activitatea pe piețele respective.

Michael Stanton, investitor american și fondator al iO Partners, a declarat: “Acest parteneriat permite iO Partners să intre pe o piață strategică de creștere, continuând să se bazeze pe capacitățile de top ale JLL în regiune construite în ultimii 20 de ani. Suntem încântați să putem combina o echipă internațională puternică și consacrată cu agilitatea unei companii regionale, bine poziționată pentru a oferi servicii de top clienților din Cehia, Ungaria, România și Slovacia.”

Andy Poppink, CEO EMEA Markets în cadrul JLL, a declarat: “Acest parteneriat se aliniază cu strategia JLL de menținere a celor mai bune servicii pentru clienți, în timp ce se concentrează pe oportunitățile de extindere pe anumite piețe. Sunt convins că acest parteneriat preferențial cu iO Partners oferă oamenilor și clienților noștri din Cehia, Ungaria, România și Slovacia structura ideală pentru succes.

Acesta va permite JLL și iO Partners să furnizeze servicii de calitate superioară clienților noștri și să ofere soluții flexibile pentru cerințele imobiliare comerciale pe aceste patru piețe. Așteptăm cu nerăbdare să lucrăm cu iO Partners pentru a asigura o tranziție fără probleme pentru oamenii noștri și pentru a ne dezvolta împreună portofoliul de clienți în regiune.”

JLL își va păstra activitatea de Workplace Management, care oferă servicii integrate de Facilities Management pentru conturile sale.

Se preconizează că parteneriatul va intra în vigoare până la începutul lunii iunie 2023, iar integrarea va avea loc în următoarele luni.