Home Intermodal Succes pentru Ford F-MAX în România

Succes pentru Ford F-MAX în România

Succes pentru Ford F-MAX în România

F-MAX, câștigătorul competiţiei “International Truck of the year 2019”, disticţie acordată companiei Ford Trucks anul trecut în cadrul IAA Commercial Vehicles în Hanovra, Germania, a ajuns în luna aprilie în România, în cadrul European Roadshow, turneu care a acoperit opt ţări europene.

În România au fost organizate trei evenimente F-MAX Open Days care au avut loc în București, Suceava și Timișoara. “Camionul anului 2019 s-a bucurat de reacţii pozitive atât din partea potenţialilor clienţi, cât și a șoferilor, F-MAX ridicându-se la nivelul așteptărilor lor și peste. Pe parcursul evenimentelor au avut ocazia să se convingă de performanţele F-MAX, având posibilitatea să facă teste la faţa locului” a declarat Alexandra Siminiuc, Director Marketing si Operaţiuni Cefin Trucks, unic importator și distribuitor al brandului Ford Trucks în România.

F-MAX, dezvoltat pentru a furniza puterea și performanţa pe care utilizatorii o caută în condiţii provocatoare, a fost testat pe parcursul a peste 5 milioane de kilometri în 11 ţări de pe patru continente. Conceput pentru cerinţe diverse ale pieţei, noul F-MAX a trecut cu succes testele efectuate în cele mai dificile climate și terenuri. De asemenea, Costul Total de Proprietate (Cost of Ownership) este un factor cheie pentru noul model Ford Trucks. F-MAX acoperă cele trei domenii ale costului de proprietate.

Producţia și dezvoltarea produsului, combinate cu creșterea integrării verticale, fac ca Ford Trucks să aibă un avantaj competitiv în ceea ce privește preţul.

Tehnologie de vârf

Cu noul F-MAX, Ford Trucks lansează “ConnecTruck” – o

tehnologie revoluţionară. ConnecTruck oferă beneficia la scară largă care include monitorizarea de la distanţă a vehiculului, folosind softwareul de diagnosticare la distanţă și software-ul “over-the-air”. Harta Topografică Specială înseamnă că F-MAX este capabil să analizeze condiţiile rutiere, permiţând vehiculului să conducă la viteze optime, reducând astfel consumul de combustibil cu până la 4%. Integrarea FMS permite Modulului ConnecTruck și Ford Trucks cloud să acţioneze ca un cumul de date pentru un terţi, având acces de la distanţă la datele selectate pentru acel vehicul.

Până în prezent în România s-au contractat 60 de vehicule F-MAX, o parte dintre acestea încă în proces de livrare. Cea mai mare float de Ford F-MAX a fost contractată de către compania românească de transport L.C.T, care a achiziţionat 11 unităţi.