Home Logistics Depozitare Tennant – echipamentul potrivit pentru un depozit curat

Tennant – echipamentul potrivit pentru un depozit curat

Tennant – echipamentul potrivit pentru un depozit curat

Când vine vorba de securitate și siguranţă în depozitele logistice, evitarea problemelor și a pericolelor, curăţenia este un factor determinant.

Viziunea companiei TENROM, prezentă de peste 10 ani pe piaţa din România, este aceea de a crea un sistem prin care companiile logistice și cele din industrie să poată accesa ușor și fără investiţii majore echipamente de curățenie potrivite prin contracte de chirii flexibile la costuri corecte.

Toate contractele de chirie vin la pachet cu full service, instalare și instruire gratuită pentru a maximiza productivitatea echipamentelor și cunoștințele operatorilor încă de la începutul folosirii lor. Alegerea echipamentului de curăţenie potrivit poate să aducă mult mai multe beneficii. Alese corect, acestea pot crește siguranța și eficiența angajaţilor, îmbunătăți mediul de lucru și aduce economii importante pentru bugetul unei companii. TENROM, importator exclusiv pentru piaţa din România al echipamentelor de curăţenie Tennant, cu o echipa experimentată, oferă un proces personalizat de sfaturi și demonstraţii la faţa locului, permiţându-le utilizatorilor să-și înţeleagă mai bine nevoile și să identifice mașina potrivită pentru mediul lor de lucru.

Compania are un portofoliu variat de mașini de curăţat în fiecare categorie, de la aspiratoare la mașini de spălat, și are, de asemenea, una dintre cele mai profesioniste echipe de servicii de constultanţă in alegerea echipamentelor de curăţenie din sector, care lucrează cu clienţi la nivel naţional. Fiecare echipament Tennant se poate testa gratuit în orice locaţie din ţară, service-ul fiind oferit din patru centre: Cluj-Napoca, București, Timișoara, Iași.

„Înainte de a sugera orice tip de mașină, echipa Tennant oferă clienţilor consultanţă fără costuri, fără obligaţii, pentru a evalua în detaliu aspectul facilităţii și pentru a permite clientului să evidenţieze orice probleme specifice de curăţare, cum ar fi spaţiile înguste, podeaua de diferite tipuri și depozitare. Chiar și în actuala stare de lockdown în care multe companii au fost nevoite să restricţioneze accesul în incinta companiei, echipa Tennant a adaptat abordarea și oferă tururi virtuale ale locaţiilor folosind o gamă de aplicaţii video live”, explică Gabriel Rădulescu, Business Development Manager – Industry, TENROM.

TENROM are peste 500 echipamente închiriate pe piaţă, cu full service și o flotă de peste 100 echipamente pentru chirii pe termen scurt sau echipamente de back up.

Ce soluţii există în portofoliul Tennant?

  • Achiziţie de mașini de curăţenie Tennant noi sau recondiţionate cu garanţie: Orice echipament Tennant achiziţionat beneficiază de livrare și instalare gratuită în orice punct din țară. Echipamentele noi au 2 ani garanţie, iar cele recondiţionate 6 luni.
  • Închirieri mașini de curăţenie pe termen lung cu service inclus: Pentru contracte de minim 24 luni, Tenrom introduce în flota de chirie echipamente noi, care vin la pachet cu service inclus și vizite de mentenanţă incluse în costul lunar de chirie. Nu există avans, și alte costuri ascunse, livrarea și instalarea fiind gratuite.
  • Închirieri mașini de curăţenie pe termen scurt cu service inclus: Pentru contracte începând de la câteva zile la 12 luni, Tenrom oferă echipamente de spălat pardoseli și mașini de măturat recondiţionate cu ser vice inclus, livrarea și instalarea fiind și în acest caz gratuite.

Pentru mai multe detalii accesați www.tenrom.ro sau pagina Facebook .