Home Companii TP-Link a deschis un centru logistic în Bucureşti

TP-Link a deschis un centru logistic în Bucureşti

Producătorul de echipamente de reţea TP-Link a deschis un birou de reprezentanţă şi un centru logistic în Bucureşti, care va asigura distribuţia şi suportul tehnic pentru clienţii din Europa de Sud-Est.

“România este a doua cea mai importantă piaţă după vânzările de echipamente de reţea din Europa de Est, după Polonia, şi a cincea la nivel global în funcţie de viteza de Internet. Astfel, decizia deschiderii unui birou local şi a unui centru logistic în România se datorează atât potenţialului extraordinar de dezvoltare pe care piaţa îl are, cât şi poziţiei geografice care facilitează interacţiunea cu distribuitorii şi clienţii noştri din regiune”, a spus directorul general al TP-Link România, Hermes Song.

Pentru primul an de funcţionare a depozitului regional, TP-Link estimează livrări de cel puţin 1,5 milioane de unităţi, dintre care aproximativ 35% vor fi destinate pieţei din România.

Prin deschiderea biroului local, TP-Link şi-a propus că îşi consolideze poziţia prin dublarea cotei de piaţă faţă de următorul competitor, dar şi diversificarea vânzărilor şi abordarea mai consistentă a segmentului de clienţi SoHo (small office home office) şi IMM-uri, categorie care va genera anul acesta aproximativ 20% din vânzări.