Home Logistics Curierat și e-commerce Urgent Cargus lansează un serviciu de curierat prepaid

Urgent Cargus lansează un serviciu de curierat prepaid

Urgent Cargus lansează un serviciu de curierat prepaid

Urgent Cargus își extinde portofoliul și lansează un serviciu de curierat prepaid. Urgent Cargus Prepaid este deja disponibil pentru clienții români și vine cu două opțiuni de volum, de 25 sau 50 de livrări, pentru patru tipuri de colete: plic, colet mic (până la 3 kg), colet mediu (până la 5 kg) și colet mare (până la 10 kg), a transmis compania într-un comunicat de presă.

Noul serviciu este conceput pentru a oferi o predictibilitate mai mare asupra costurilor de livrare pentru companiile IMM. Livrările incluse în ofertă pot fi utilizate într-o perioadă de până la șase luni și are un cost fix.

„Noul serviciu prepaid a fost lansat în urma unei analize amănunțite a feedback-ului și nevoilor antreprenorilor din România, cei mai mulți dintre aceștia dorind să aibă o vizibilitate mai bună asupra costurilor de livrare. Având în vedere contextul în care ne aflăm, considerăm că una dintre cele mai bune modalități prin care îi putem spriji pe clienții noștri este de a le oferi predictibilitate asupra costurilor”, a declarat Jaroslaw Sliwa, CEO Urgent Cargus.

Noul serviciu Prepaid reprezintă doar unul dintre eforturile continue ale Urgent Cargus de a-și adapta rapid oferta la noul mediu de afaceri din România, pe lângă adoptarea măsurilor speciale care asigură continuitate într-o perioadă în care comerțul online este vital pentru marea majoritate a companiilor locale.

„Perioada actuală vine cu provocări deosebite pentru mulți dintre clienții noștri, în special pentru cei din sectorul e-commerce. Acest lucru ne-a determinat să ne actualizăm programul de lucru și să efectuăm livrări în zile precum 17 aprilie (Vinerea Mare) și 1 mai, ținând cont de volumul mare de colete cu care ne confruntăm”, a concluzionat Jaroslaw Sliwa, Urgent Cargus CEO.